broker do crude oil

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
termometr123
Gaduła
Gaduła

broker do crude oil

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

Witam.znacie dobrego brokera,zarejestrowanego w polsce do grania na crude oil? w mforex spread wynosi 7 pips a w bossie 6. znajdę coś lepszego?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: broker do crude oil

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Skoro chodzi tylko o koszt... Może XTB? I właściwie czemu tylko polski broker?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

termometr123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

Tak chodzi mi o jak najnizszy spread na oil a co do polskiego brokera to nie musi byc,najwazniejsza jest dla mnie wiarygodnosc i coroczne wystawianie pit-a. Xtb ma rozne opinie,nie lubie pchac sie w bagna :) w ogole czy jest mozliwy jeszcze nizszy spread nic 6pkt jak w bossie? Bo jesli roznica ma wynosic 1pip to wole nie kombinowac i zostac w bossie :) dzieki za pomoc

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

termometr123 pisze:Tak chodzi mi o jak najnizszy spread na oil a co do polskiego brokera to nie musi byc,najwazniejsza jest dla mnie wiarygodnosc i coroczne wystawianie pit-a. Xtb ma rozne opinie,nie lubie pchac sie w bagna :) w ogole czy jest mozliwy jeszcze nizszy spread nic 6pkt jak w bossie? Bo jesli roznica ma wynosic 1pip to wole nie kombinowac i zostac w bossie :) dzieki za pomoc

W FX Salt jest 0,02 centy. Tyle, że na demo.Nie wiem jak jest w realu, bo Kol. co ma tam konto real,
mówi, że na jego rachunku nie ma ropy.Może są różne rachunki?
Może to ściema aby tylko założyć rachunek.
Często konta real znacznie różnią się od demo.

W XTB jest duży StopLimit 0,15 $ ponadto przerwa nocna to 3 godz. a najlepsze jest to,
że świeczki są liczone nie od pełnych godzin tylko 5 min po.
Same udogodnienia abyś czasem nie zarobił. Tam możesz grać na tygodniówkach
ze stopem 5 $ to tak jak 500 pipsów.

ODPOWIEDZ