DayTrading: Środa 03.09.2014
Re: DayTrading: Środa 03.09.2014
skąd macie info bo na bloombergu o dogadaniu się piszą
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
a co tam w trading roomie mówią o rpp na dziś u Was?Wuza pisze:Putin i Poroshenko nie doszli do porozumienia w sprawie zawieszenia broni ponieważ Rosja NIE JEST stroną w konflikcjie na Ukrainie podają źródła na Kremlu..

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
highend pisze:mówiłem: nie wierzcie PinokiowiPutinowi
czarny mowize jest porozumiene ale jaos ne wierze mu
W moim trading roomie Obama w tv, i pies marudzi z nudów chybapedro pisze:a co tam w trading roomie mówią o rpp na dziś u Was?Wuza pisze:Putin i Poroshenko nie doszli do porozumienia w sprawie zawieszenia broni ponieważ Rosja NIE JEST stroną w konflikcjie na Ukrainie podają źródła na Kremlu..obniżą mi ratę kredytu?

Pożegnałem się z ING od Września ~
Za długo w tym biznesie siedze, by dać się robić na takie numery...
Jak tylko poparzyłem na wykres i w którym miejscu wydają taką brednie zapakowałem krótką na EJku... szybkie 30 pips
Złe miejsce w złym czasie wydany news i jasna sprawa, że to news by złapać płynność...
Sprzedaj plotkę, kupuj fakty
Jak tylko poparzyłem na wykres i w którym miejscu wydają taką brednie zapakowałem krótką na EJku... szybkie 30 pips

Złe miejsce w złym czasie wydany news i jasna sprawa, że to news by złapać płynność...
Sprzedaj plotkę, kupuj fakty

szacun, ja z RBI od sierpniaWuza pisze:W moim trading roomie Obama w tv, i pies marudzi z nudów chybapedro pisze:a co tam w trading roomie mówią o rpp na dziś u Was?Wuza pisze:Putin i Poroshenko nie doszli do porozumienia w sprawie zawieszenia broni ponieważ Rosja NIE JEST stroną w konflikcjie na Ukrainie podają źródła na Kremlu..obniżą mi ratę kredytu?
![]()
Pożegnałem się z ING od Września ~

Jutro też jest dzień.
przed chwilą info dostałem że niby kreml potwierdził rozejm
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
BBC Breaking News @BBCBreaking 20 min.
Kremlin spokesman says Putin and Ukrainian president did not agree ceasefire as Russia not party to Ukraine conflict http://bbc.in/1nwG3u7
Kremlin spokesman says Putin and Ukrainian president did not agree ceasefire as Russia not party to Ukraine conflict http://bbc.in/1nwG3u7
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
co myślicie o NZDUSD, wzrosty ?