DayTrading: Środa 03.09.2014
Re: DayTrading: Środa 03.09.2014
oj to dax ma grubo do nadrobienia za s&p 2010 to dax 10100
(oczywiście dłuższy czas kilka lub naście sesji)

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

chyba z PUTNEM na telefonie siedzialniemiaszek pisze:mówisz i masz... co do pipsaTsunamiPL pisze:Najpierw 1.31260 a potem gwałtowny skok na 1.31500![]()
czary jakieś czy co![]()

SELL NEWS DAX na dt pod HT
daxiu ładnie pociągnął, ciekawe czy skorekci w dół od 9640 czy pociągnie wyżej
biedny to ja jestem od urodzenia...
Biorąc pod uwagę ostatnie przekazy prasowe ze strony władz Ukraińskich to pewnie ta wiadomość zostanie jeszcze 2x zdementowana i 3x zmieniona.TsunamiPL pisze:Ale przecież Rosja wg. Putina nie walczy na Ukrainie, to o co chodziNowy123 pisze:Putin, Poroshenko agree on cease-fire.
Trochę mi nie na rękę to porozumienie, bo mam L na ropie
, ale niech stracę w imię życia ludzi.

The only way is up
to u/pln powinien wracać na 3.12 gdyby edek wpadł w trwałą korektę
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Pasjonat
OSTROŻNIE Z TYMI POROZUMIENIAMI
9:28 Rosja przeprowadzi we wrześniu duże manewry z udziałem strategicznych wojsk rakietowych, na uzbrojeniu których są rakiety dalekiego zasięgu wyposażone w głowice jądrowe - poinformowało rosyjskie ministerstwo obrony.
W manewrach weźmie udział ponad 4 tys. żołnierzy i 400 sztuk sprzętu wojskowego, w tym samoloty - podało ministerstwo. Siły rakietowe uczestniczące w ćwiczeniach to Barnaulska Jednostka Rakietowa. Według agencji RIA-Nowosti manewry odbędą się w Kraju Ałtajskim na zachodzie Syberii.
10:07 Wojska amerykańskie i ich sojusznicy z NATO wezmą udział w manewrach na zachodzie Ukrainy w połowie września. Jak informuje Reuters, ćwiczenia pod nazwą "Szybki trójząb" to pierwsze takie przedsięwzięcie od czasu rozpoczęcia przez Rosję ataku na Ukrainę.
9:28 Rosja przeprowadzi we wrześniu duże manewry z udziałem strategicznych wojsk rakietowych, na uzbrojeniu których są rakiety dalekiego zasięgu wyposażone w głowice jądrowe - poinformowało rosyjskie ministerstwo obrony.
W manewrach weźmie udział ponad 4 tys. żołnierzy i 400 sztuk sprzętu wojskowego, w tym samoloty - podało ministerstwo. Siły rakietowe uczestniczące w ćwiczeniach to Barnaulska Jednostka Rakietowa. Według agencji RIA-Nowosti manewry odbędą się w Kraju Ałtajskim na zachodzie Syberii.
10:07 Wojska amerykańskie i ich sojusznicy z NATO wezmą udział w manewrach na zachodzie Ukrainy w połowie września. Jak informuje Reuters, ćwiczenia pod nazwą "Szybki trójząb" to pierwsze takie przedsięwzięcie od czasu rozpoczęcia przez Rosję ataku na Ukrainę.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Przedstawiciele separatystów potwierdzają gotowość do rozmów.. to może rzeczywiście być istotny punkt zwrotny. Mimo wszystko warto pamiętać, że nawet jeżeli zasiądą do rozmów to rząd będzie chciał jedności Ukrainy a separatyści niepodległości wschodu albo włączenia do Rosji więc nie widzę szans na "dogadanie" sięMaciejWLKP pisze:OSTROŻNIE Z TYMI POROZUMIENIAMI
- Matthew414
- Pasjonat