DayTrading: Wtorek 02.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 02.09.2014
http://stooq.com/q/?s=eur_i&c=1m&t=l&a=lg&b=0 ciekawe czy na ej peknie 138 jak nie to S
- dobryfxplayer
- Maniak
Lira turecka jest teraz w fajnym miejscu pod eski. Można poczekać na podejście jeszcze ciut wyżej... tym bardziej, że swap jest bardzo wysoki u wiekszosci brokerow. tylko ten mocny dolar kurrr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
USD PLN dziś przegrywa z podejściem do maksimów z piątku, więc dla ostrożnych kupno dopiero po przebiciu 3,2165.. na moje oko.
Jutro najwazniejsze (chyba) dane dla GBP (z danych PMI) - bowiem usługowe, czyli jak zauważył kiedyś jeden z kolegów filar gospodarki UK.

Jutro najwazniejsze (chyba) dane dla GBP (z danych PMI) - bowiem usługowe, czyli jak zauważył kiedyś jeden z kolegów filar gospodarki UK.
Swing
Pracują usilnie nad tym. W sierpniu dwa podejścia zakończone fiaskiem. Ja jestem w esce, ale mogą mnie przewieźćVenomouss pisze:http://stooq.com/q/?s=eur_i&c=1m&t=l&a=lg&b=0 ciekawe czy na ej peknie 138 jak nie to S

EUR USD tezby byl fajny pod L tylko ten MARIO hahahaha i dolar
bona 1 h 4 h mamy pozytywne dywerygencje jak poprzednio
-- Dodano: wt 02-09-2014, 18:10 --

bona 1 h 4 h mamy pozytywne dywerygencje jak poprzednio

-- Dodano: wt 02-09-2014, 18:10 --
odpoczynek sie nalezykoks pisze:USD PLN dziś przegrywa z podejściem do maksimów z piątku, więc dla ostrożnych kupno dopiero po przebiciu 3,2165.. na moje oko.![]()
tak pracują i im to wwychodzi, tez mialem w sierpniu podejscie.. teraz wziałem ta ekse po tej cenie , ale patrzac na czysty index potencjalny zasieg w górę jeszcze jakis ma.melpomena pisze:Pracują usilnie nad tym. W sierpniu dwa podejścia zakończone fiaskiem. Ja jestem w esce, ale mogą mnie przewieźćVenomouss pisze:http://stooq.com/q/?s=eur_i&c=1m&t=l&a=lg&b=0 ciekawe czy na ej peknie 138 jak nie to S.
- dobryfxplayer
- Maniak
Usd/pln ma jeszcze spore miejsce do popisywania sie i fundamentalnie i technicznie.

odpoczynek
-- Dodano: wt 02-09-2014, 18:30 --
EUR USD troche odpoczynku by maja

- dobryfxplayer
- Maniak
Holera jasna przegapilem eske na kangurze. wyszedl z ladnego klinka z bardzo dobrym zasiegiem do dolnej linii trendu. wyglada jakby chcial tam palnac bez znaczacej korekty. szkoda
dobryfxplayer pisze:Holera jasna przegapilem eske na kangurze. wyszedl z ladnego klinka z bardzo dobrym zasiegiem do dolnej linii trendu. wyglada jakby chcial tam palnac bez znaczacej korekty. szkoda
bedze jeszcze wiele okazji