rano ostrzej spadało złoto teraz jakby wyhamowało ale gdyby dax ruszył w górę to mogą dalej pogłębiac spadki nie wiadomo co putin teraz kmini , ale znowu gdyby dax rzuciło znowu w dół to i złoto wystrzelić może, dobre wsparcie na pewno jest przy 1242 ale czy tam dojadą tylko putin wiehighend pisze:Dax na razie gram pod rysowanie RGR. Nie doszedł do 9600 i runął.... Teraz odrabia, ale do 9600 ma sufit....
Powinien tak pojeździć miedzy 9000-9600 i to juz wtedy bedzie mega wyraźny sygnał.
To moze jednak L na złoto?
DayTrading: Wtorek 02.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 02.09.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
EURUSD
Miałem już nie grać na tym dziadostwie, ale wziąłem L na Edku 1.3120, SL pod dołkiem, TP zobaczymy, ale powyżej 1.3200. Muszę poczytać, bo od dawna na walutach nie grałem.
Świetny ISM, a Edek nie ma siły spadać + dywergencja RSI na H1/H4, może się wykluje z tego jakaś korekta.
Świetny ISM, a Edek nie ma siły spadać + dywergencja RSI na H1/H4, może się wykluje z tego jakaś korekta.
Dotychczas nikomu z bohaterów łapania eL na EDku pod przeróżne powody nic nie wyszło.
Pewnie kiedyś się uda, ale po co szarpać się z silnym trendem spadkowym, nawet, jak się poszczęści to będzie i tak tylko korekta, bo spadki jeszcze nie skończone.
Po prostu trzeba być na trendowym S do sygnałów odwrócenia - takia armia apaczy L musi dostać w kość.
Pewnie kiedyś się uda, ale po co szarpać się z silnym trendem spadkowym, nawet, jak się poszczęści to będzie i tak tylko korekta, bo spadki jeszcze nie skończone.
Po prostu trzeba być na trendowym S do sygnałów odwrócenia - takia armia apaczy L musi dostać w kość.
Jakis ciekawy target przewidujesz? Bo trzymam eSeczki, juz ladnie napuchly, pytanie kiedy to zamykac, 1/3 zamknalem na 3110 dzisiaj w tym 1 stratna L z 3170 (zycie) pytanie teraz gdzie zamykac resztekarnak pisze:Dotychczas nikomu z bohaterów łapania eL na EDku pod przeróżne powody nic nie wyszło.
w mojej ocenie 1.3060 i okolice może nastąpić korekta większa, bądź odwrócenie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
udaje se ale na DT jakis salp jedyniekarnak pisze:Dotychczas nikomu z bohaterów łapania eL na EDku pod przeróżne powody nic nie wyszło.
sentyment jest jasny lapaczy na EDKU KABLU sporo http://market24hclock.com/
jeszcze przed MARANEM lapac nie ma sensu jedyne jakies skalpowanko
-- Dodano: wt 02-09-2014, 17:26 --
choc jest opcja teraz cos ugrac patrzac na USD JPY gdzi jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 02.09.2014
Ja wziąłem dzisiaj Apple pod premierę ... może skoczy z 20%highend pisze:Tesla idzie na $320
Ale ja poczekam na korektę przed wejściem w L
Jak to piszą tu na forum; cierpliwość popłaca.
Najlepsza jest kapitalizacja Tesli vs GM.
2/3 wartości GM to juz ma Tesla. Bańka giełdowa? Nie.... Raczej przyszłe zyski zdyskontowane w aktualnej cenie akcji.
A tegoroczny rajd zaczął sie od $138 dnia 14.01.2014 i wtedy cena doszła do $160 by rosnąć potem do $250.
Korekta była do $180.... Czyli przy kolejnej korekcie cena moze spadnie na $220-230 za akcje i pakować L.
To nie sa przelewki i nie jest to firma krzak. Bardzo wielu nie wierzyło w ich sukces. Ja wierzyłem. Dlatego nigdy nie będę shorcil Tesli. Firmę można porównać do Apple. Pewnie niedługo wejdą do indeksu sp500...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 
USA: Ważą się losy Detroit
IAR - Biznes
2 Wrz 2014, 17:23
02.09.2014 (IAR) - Ważą się losy amerykańskiego miasta Detroit, znanego w całym świecie z przemysłu samochodowego. W zeszłym roku metropolia, borykająca się z bezrobociem i pustkami w kasie miejskiej, ogłosiła bezprecedensowe bankructwo. Dziś w sądzie federalnym rozpoczyna się proces w tej sprawie.
co tam DTR wazne sa preme bonusy na BANSKTEROW
-- Dodano: wt 02-09-2014, 17:46 --
edek cos pod L wygladac zaczyna na jakies odbicie
IAR - Biznes
2 Wrz 2014, 17:23
02.09.2014 (IAR) - Ważą się losy amerykańskiego miasta Detroit, znanego w całym świecie z przemysłu samochodowego. W zeszłym roku metropolia, borykająca się z bezrobociem i pustkami w kasie miejskiej, ogłosiła bezprecedensowe bankructwo. Dziś w sądzie federalnym rozpoczyna się proces w tej sprawie.
co tam DTR wazne sa preme bonusy na BANSKTEROW
-- Dodano: wt 02-09-2014, 17:46 --
edek cos pod L wygladac zaczyna na jakies odbicie