DayTrading: Czwartek 28.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 28.08.2014
za pozno dzisiaj włączyłem platformę
- wszystkie elki na indexach zamknięte z automatu i ani jedna eska nie weszła, bo miałem ustawione wyżej - no nic, lesze coś niz nic - i narazie nie podłączam się trejdy, bo coś mi sie wydaje, że te ruchy są jak najbardziej związane z ukrainą a nie ogólna sytuacją na indexach

... wyluzuj Zuza warkocze ...
mam rozumiec ze spotkanie z ta banda było przyczyna korekty?MaciejWLKP pisze:edek na h4 idealnie w punkt zaliczył górną bande bollingera i poszybował w dół

rada od demo playera na dzis:
EU1H = XAUUSD D1

niceone pisze:U mnie do zamkniecia luki brakuje jeszcze z 20 pipsow, wiec albo masz eSki nizej i wymyslasz albo cos nie tak z platformaNowy123 pisze:EDEK luke zamknal z NEDZIELI jako 5 flaka na 1h co teraz
nic nie wymyslam kolego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat
Odwrociłem się z S na L na Gold .... Może się bujną powyżej 1300 z powodu Ukrainy. Wróciłem z wakacji Zimno tu !
Tus Idzie na zastępce VAn Rompuya oO
Reuters World @ReutersWorld 11 min.
Polish PM Tusk favorite for top EU job: sources http://reut.rs/1pkMN3x
Tus Idzie na zastępce VAn Rompuya oO
Reuters World @ReutersWorld 11 min.
Polish PM Tusk favorite for top EU job: sources http://reut.rs/1pkMN3x
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

-
- Pasjonat
przypadek jakich wiele... czasami na niego zerknę i akurat się odbiło, ciekawe nie?A.S.A.T. pisze:mam rozumiec ze spotkanie z ta banda było przyczyna korekty?MaciejWLKP pisze:edek na h4 idealnie w punkt zaliczył górną bande bollingera i poszybował w dół![]()
rada od demo playera na dzis:
EU1H = XAUUSD D1
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
smiszne raczyjMaciejWLKP pisze: przypadek jakich wiele... czasami na niego zerknę i akurat się odbiło, ciekawe nie?
rzeźnik na w_P ...
-- Dodano: 28 sie 2014, 12:13 --
i dzisiaj +4,5% pkb w stanach
-- Dodano: 28 sie 2014, 12:13 --
i dzisiaj +4,5% pkb w stanach

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Pieknie pokazales opor, luka jest na 1.3239.Nowy123 pisze:niceone pisze:U mnie do zamkniecia luki brakuje jeszcze z 20 pipsow, wiec albo masz eSki nizej i wymyslasz albo cos nie tak z platformaNowy123 pisze:EDEK luke zamknal z NEDZIELI jako 5 flaka na 1h co teraz
nic nie wymyslam kolego
Pzdr
cos o kukurydzy na ukrainie http://www.agropolska.pl/aktualnosci/76 ... -kukurydzy