15. Fale impulsu w praktyce (analiza struktury):
Fala 1 – zazwyczaj słaby ruch z niewielką liczbą uczestników

ktoś na L oprócz mnie ? e nie wiekszosc łapie eS

słaby bo wolno rośnie

atlanticos pisze:ja obstawiam falszywke w dol i wybicie wlasciwe w gore... ale reagowal bede na biezaco pod to co sie bedzie dzialo...as28 pisze:ciekawy scenariusz do zrealizowania pod dane,
z tym że może się od razu zrealizować w dwie strony,
edek nie jest ciekawy do grania,
z jednej strony trend spadkowy, z drugiej nie widać zbyt podaży,
O, dzięki.flogopit2 pisze:dax odbił się od pivota a teraz walczymy na oporze miesiecznym
Patrząc na cenę - póki co robisz dobrze, a trailing stop - czemu nieDoniek pisze: Ja jeszcze trzymam Ski na pszenicy, licze na głębsze dnoSukcesywnie SL przesuwany, także zawsze jakis profit wpadnie.
Nie wiem, czemu tutaj dużo osób gra (co najmniej pisze) S na DAX, przeciez, DAX jest za niski względem us. DAX boi tylko wojny. ale wojny nie będzie.lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/O5eayW5W/
Fala 1 – zazwyczaj słaby ruch z niewielką liczbą uczestników![]()
ktoś na L oprócz mnie ? e nie wiekszosc łapie eS![]()
słaby bo wolno rośnie
My grać z trend, więc być zarobieniMIMI pisze: Nie wiem, czemu tutaj dużo osób gra (co najmniej pisze) S na DAX, przeciez, DAX jest za niski względem us. DAX boi tylko wojny. ale wojny nie będzie.
gra S na DAX to mało zarobi i duże żyzyko. bo gra przeciw trend. na razie jestem poza rynkiem.
MIMI pisze:Nie wiem, czemu tutaj dużo osób gra (co najmniej pisze) S na DAX, przeciez, DAX jest za niski względem us. DAX boi tylko wojny. ale wojny nie będzie.lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/O5eayW5W/
Fala 1 – zazwyczaj słaby ruch z niewielką liczbą uczestników![]()
ktoś na L oprócz mnie ? e nie wiekszosc łapie eS![]()
słaby bo wolno rośnie
gra S na DAX to mało zarobi i duże żyzyko. bo gra przeciw trend. na razie jestem poza rynkiem.