Zaraz kabel rusza z korektą.Nowy123 pisze:ktos sie podpial pod KABLApod longa ze mna bo moze byc cekawie
wszystko moze sie rozstrzygnąc do 29
tak ja mamy tez na SP500 fibo nastepne
-- Dodano: pn 25-08-2014, 12:26 --
teraz chwilowy odpoczynek ja cofna to mozna probowac
DayTrading: Poniedziałek 25.08.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 25.08.2014
The only way is up
- roberttheus
- Maniak
Re: ReKabel : DayTrading: Poniedziałek 25.08.2014
to jesteś we wszystkich tych instrumentach przeciw trendowi. łapiesz korkę rozumiem.Lolo pisze:Kabel long wyglada rzeczywiscie ciekawie.
Jestem na kablu long
EURJPY short
i Brent long.
windsurfing na falach trendu
@ nowy123
Dopuki glowny trend nie jest przebity, moze jeszcze dojsc 5.
USD jak narazie nie pokazuje zbynio slabosci.
-- Dodano: 25 sie 2014, 12:50 --
Dopuki glowny trend nie jest przebity, moze jeszcze dojsc 5.
USD jak narazie nie pokazuje zbynio slabosci.
-- Dodano: 25 sie 2014, 12:50 --
Stawiam na przelamanie krotkich trendow, male odbicia korekycjne - maly skalp i dowiedzenia.roberttheus pisze:to jesteś we wszystkich tych instrumentach przeciw trendowi. łapiesz korkę rozumiem.Lolo pisze:Kabel long wyglada rzeczywiscie ciekawie.
Jestem na kablu long
EURJPY short
i Brent long.
Dziwne... ruskie czołgi na Ukrainie.... Ukraińcy przegrywają, bo są sami tam i nikt im nie pomaga. Donieck okrążony, rakiety spadają.... itp itd. A giełda nic, złoto nic. To już wszyscy przeszli do tego, że jest na porządku dziennym?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
oj tam spokojne bez stresuhighend pisze:Dziwne... ruskie czołgi na Ukrainie.... Ukraińcy przegrywają, bo są sami tam i nikt im nie pomaga. Donieck okrążony, rakiety spadają.... itp itd. A giełda nic, złoto nic. To już wszyscy przeszli do tego, że jest na porządku dziennym?

-- Dodano: pn 25-08-2014, 12:59 --
29 nastepne fibo pamietac o rozliczaniu wrzesnowych kontraktowmoga chlopaki podtrzymac indeksiki jeszcze

czołgi jadą i mamy korektę umacniajaca PLN
kolejny przykład na to, ze nie warto grac pod to co mówią w TV czy pisza w internecie

Swing
A miałem wchodzić... na longa.. ale dałem na long na edku. Mogłem rozłożyć ryzyko i pozycje na dwie waluty. edek mi stoi a Kabel by mi fajne zyski przyniósł... Wrr.. kolejny błądNowy123 pisze:ktos sie podpial pod KABLApod longa ze mna bo moze byc cekawie
wszystko moze sie rozstrzygnąc do 29
tak ja mamy tez na SP500 fibo nastepne
-- Dodano: pn 25-08-2014, 12:26 --
teraz chwilowy odpoczynek ja cofna to mozna probowac

Mi chodzi o to, że ruscy stopniują tą wojnę odpowiednio. I tak jak ostatnio info o ruskich czołgach spowodowało spadki (dax o 100 pkt), tak teraz już wszyscy przyjmują to do wiadomości i paniki nie ma. Zatem musi stać się znowu coś gorszego.... i oby to nie była np. bomba atomowa. Rozumiecie co mam na myśli?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:Mi chodzi o to, że ruscy stopniują tą wojnę odpowiednio. I tak jak ostatnio info o ruskich czołgach spowodowało spadki (dax o 100 pkt), tak teraz już wszyscy przyjmują to do wiadomości i paniki nie ma. Zatem musi stać się znowu coś gorszego.... i oby to nie była np. bomba atomowa. Rozumiecie co mam na myśli?
jak ruskie walą shorty na indeksach tak jak nowy to kto wie może i atomem po straszą ale póki co

https://www.tradingview.com/x/O5eayW5W/
a jeszcze lepiej jakby przeszli przez 9800 i zniesli całą strukture spadkową 5 falową co na pewno by oznaczało że mamy doczynienia z nowym impulsem a nie tylko korektą więc fala 1 moze pojsc wyżej
Ostatnio zmieniony 25 sie 2014, 13:25 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem