Witam,
Jak w temacie, czy znacie jakieś godne polecenia? Miło by było bez depozytu wstępnego, a jak już to jakimś niewielkim. Wiem, że o takie ciężko bo się firmy zabezpieczają. Chodzi mi bardziej o to czy ktoś miał styczność z jakąś lub zna kogoś kto miał, tak by była ona w miarę pewna. Interesuję się od roku giełda, chciałbym spróbować swoich sił, jednak ze swoim kapitałem nie mogę poszaleć, szukam alternatywy.
Firmy działające na zasadzie Remote day trading
Re: Firmy działające na zasadzie Remote day trading
bez wyników to max mozesz poszalec na koncie demo... zadna firma Cie nie zatrudni bez statementu udowadniającego Twój ogar...
po roku chcesz zostac "chirurgiem" zapomnij wroc po 10 latach na rynkuSassinak pisze:Witam,
Jak w temacie, czy znacie jakieś godne polecenia? Miło by było bez depozytu wstępnego, a jak już to jakimś niewielkim. Wiem, że o takie ciężko bo się firmy zabezpieczają. Chodzi mi bardziej o to czy ktoś miał styczność z jakąś lub zna kogoś kto miał, tak by była ona w miarę pewna. Interesuję się od roku giełda, chciałbym spróbować swoich sił, jednak ze swoim kapitałem nie mogę poszaleć, szukam alternatywy.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Remote bedzie ciezko znalezc bez kapitalu a bez doswiadczenia bedzie to graniczyc z cudem. Moze sprobuj w Globals Trading lub Akademii daytradingu. Tradingschool upadlo wiec chyba tylko te biura juz zostaja.
Zapraszam na www.remotedaytrader.pl
Działamy od 2011, jako pierwsi w Polsce oferując możliwość remote trading na amerykańskich giełdach akcji. Wszelkie informacje można znaleźć na stronie. W razie pytań służę pomocą.
Działamy od 2011, jako pierwsi w Polsce oferując możliwość remote trading na amerykańskich giełdach akcji. Wszelkie informacje można znaleźć na stronie. W razie pytań służę pomocą.