Firmy działające na zasadzie Remote day trading

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Sassinak
Uczestnik
Uczestnik

Firmy działające na zasadzie Remote day trading

Nieprzeczytany post autor: Sassinak »

Witam,
Jak w temacie, czy znacie jakieś godne polecenia? Miło by było bez depozytu wstępnego, a jak już to jakimś niewielkim. Wiem, że o takie ciężko bo się firmy zabezpieczają. Chodzi mi bardziej o to czy ktoś miał styczność z jakąś lub zna kogoś kto miał, tak by była ona w miarę pewna. Interesuję się od roku giełda, chciałbym spróbować swoich sił, jednak ze swoim kapitałem nie mogę poszaleć, szukam alternatywy.

Silezia

Re: Firmy działające na zasadzie Remote day trading

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

bez wyników to max mozesz poszalec na koncie demo... zadna firma Cie nie zatrudni bez statementu udowadniającego Twój ogar...

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Sassinak pisze:Witam,
Jak w temacie, czy znacie jakieś godne polecenia? Miło by było bez depozytu wstępnego, a jak już to jakimś niewielkim. Wiem, że o takie ciężko bo się firmy zabezpieczają. Chodzi mi bardziej o to czy ktoś miał styczność z jakąś lub zna kogoś kto miał, tak by była ona w miarę pewna. Interesuję się od roku giełda, chciałbym spróbować swoich sił, jednak ze swoim kapitałem nie mogę poszaleć, szukam alternatywy.
po roku chcesz zostac "chirurgiem" zapomnij wroc po 10 latach na rynku :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Elegancko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Elegancko »

Remote bedzie ciezko znalezc bez kapitalu a bez doswiadczenia bedzie to graniczyc z cudem. Moze sprobuj w Globals Trading lub Akademii daytradingu. Tradingschool upadlo wiec chyba tylko te biura juz zostaja.

tomekinv
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomekinv »

Zapraszam na www.remotedaytrader.pl

Działamy od 2011, jako pierwsi w Polsce oferując możliwość remote trading na amerykańskich giełdach akcji. Wszelkie informacje można znaleźć na stronie. W razie pytań służę pomocą.

ODPOWIEDZ