Nie narzekamy - ja więcej na Edku - Właśnie pozamykałemroberttheus pisze:nie wiem na co narzekacie zarobiłem 30 pipsów na kiwi

Bo wciągać Ski na tych poziomach to nie na moje nerwy już

Nie narzekamy - ja więcej na Edku - Właśnie pozamykałemroberttheus pisze:nie wiem na co narzekacie zarobiłem 30 pipsów na kiwi
Spójrzcie na złoto.roberttheus pisze:z tego co widzę to lecimy w strone mocniejszego dolara kiwi pieknie pojechał
dlaczego tak sądzisz?niemiaszek pisze:w którąś napewno, ale na edku pozostaje tylko góra bo ten ciągły ruch w dół to już nudny się zrobił, bo ile można...kk.dreamer pisze:No hej. Lecimy w ogóle w którąś stronę?![]()
![]()
a tak na poważnie, to nie powinno być zamknięcia tygodnia poniżej W_S3 1.3273, ale jeszcze kilka dni zostało więc...
no bo widzisz, ja to już przewidywałem jakiś czas temusimon000111 pisze:Na wszystkich walutach z dolcem należy się trochę oddechua tu nic
1288 ufffmelpomena pisze:Spójrzcie na złoto.roberttheus pisze:z tego co widzę to lecimy w strone mocniejszego dolara kiwi pieknie pojechał
To twój blog ?molmomas pisze:no bo widzisz, ja to już przewidywałem jakiś czas temusimon000111 pisze:Na wszystkich walutach z dolcem należy się trochę oddechua tu nic
http://www.trendyrynkowe.blogspot.com/
To gratuluję trafnej diagnozymolmomas pisze:tak