EA MYTRADING

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
info.mytrading

EA MYTRADING

Nieprzeczytany post autor: info.mytrading »

Witam

Za kilka dni na naszej nowej stronie http://www.forexsignum.pl klient otrzyma możliwość podłączenia się pod wybranego robota,bez żadnych kosztów.

Pozycje do klienta przekaże nowa kopiarka,robot pracuje na 12 parach.

Wyniki

http://www.myfxbook.com/members/Adrian2 ... st1/992939

http://www.myfxbook.com/members/Adrian2 ... t-2/992969

http://www.myfxbook.com/members/Adrian2 ... t-3/991134

http://www.myfxbook.com/members/Adrian2 ... -4-/988692

Za kilka dni roboty zostaną dodane do kont real,to są testy na demo,także proszę się wstrzymać od komentarzy na real tak nie będzie itp,ponieważ będzie dokładnie tak samo.

Zapraszamy

Pozdrawiam serdecznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Re: EA MYTRADING

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

info.mytrading

Masz jakiegoś robota na REALu? :mrgreen:
Inaczej to strata czasu.
Te DEMO to odstrasza, lepiej usuń te konta, bo tak testować EA to każdy sobie może.
Jak sam nie wierzysz w EA to po co chcesz wciskać to innym? :shock:
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

info.mytrading

Zaczyna się,dlatego odrazu pisałem,że to demo,dopasowujemy pary i lot,następnie na real.

Nikt nic nie wciska,nie podoba się to nie przeglądaj.

Proszę dalej udawać guru na forum ,oczywiście bez wyników i będzie super :lol:

Wyniki ze swojego konta,może być demo ,drawdown nie wiekszy niż 15% przy 12 aktywnych parach,czekamy na link do myfxbook :mrgreen:

Pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Link dla Ciebie (okres od lipca)
http://www.forexfactory.com/szwajcar#27

Zamiast tych kont demo, zrób 4 razy REAL i będzie wszystko OK. :mrgreen:
Wejdź z gotowym produktem a nie pokazujesz fazę beta-testów.
Najlepiej załóż od razu do tego rachunek do sygnałów na Mql4 czy Mql5 i konto PAMM u jakiegoś brokera.
Serwis będzie wtedy skupiał statystyki ze wszystkich kont.
Jak to zrobisz i będziesz miał zyski to sukces murowany. 8)
Brakuje bardzo takiego serwisu z kilkoma zyskownymi kontami PAMM prowadzonymi przez Polaków.
Rosjanie mają swoich sporo. A u nas nie ma. Inicjatywę serwisu popieram, ale radzę wyjść poza same sygnały.

Na forum jakieś 2 lata temu były przymiarki do takiego serwisu, ale po okresie strat konta zlikwidowali i zablokowali dostęp do rachunków. Wcześniej po cichu było zarządzanie przez tzw. Speców. 8) Wychodziło zawsze tak samo, z początku małe zyski a potem strata kapitału. Rynek w Polsce jest na takie usługi, ale trzeba mieć dobre założenia.

Pozdrawiam i życzę zysków

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Szwajcar pisze:Brakuje bardzo takiego serwisu z kilkoma zyskownymi kontami PAMM prowadzonymi przez Polaków.
Rosjanie mają swoich sporo. A u nas nie ma.
Możliwe że Polacy obawiają się konsekwencji prawnych.

info.mytrading

Przegądałem link z Pana konta:

Konto real od 2 miesięcy,depozyt 3400 zł i w otwartych ponad -1000 zł i nie będe komentowal.......

Ja proponuję niech każdy patrzy na siebie,szkoda czasu na przechwałki,jeżeli obraziłem to przepraszam.

Roboty za kilka dni dodamy do kont real,podłączymy pod myfxbook,chociaż nie za bardzo widzimy wpisanie loginu i hasła z kont real, zyskowne konta napewno są obserwowane przez tych co prowadzą myfxbook i dodatkowo mogą się podłączyć pod każdego system,trzeba pomysleć nad własnymi statystykami,zajmiemy się tym w 2015:)

Wstawiamy roboty na real,do tego kopiarka i drugą otrzyma klient,nie trzeba PAMM.
Obecnię trwają intenstywne pracę przy kopiarkach,stronie forex signum,stronie mqlblue ,za ok dwa tygodnię wszystko będzie gotowe.

Roboty to prezentacja tego co będzie i to wszystko.

Pozdrawiam serdecznie i powodzenia

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

info.mytrading pisze:Roboty za kilka dni dodamy do kont real,podłączymy pod myfxbook,chociaż nie za bardzo widzimy wpisanie loginu i hasła z kont real, zyskowne konta napewno są obserwowane przez tych co prowadzą myfxbook i dodatkowo mogą się podłączyć pod każdego system
A ja zapewniam w 100% ze myfxbook nie kopiuje zadnych kont na wlasne konta. A jak juz macie taka paranoje na tym punkcie to mozecie uploadowac statement co jeden dzien i tyle.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

info.mytrading
Proszę jednak o komentarz, bo nie rozumiem.
Wpłata 3000PLN, Zysk 7000 PLN, teraz w otwartych ponad -1000 PLN i co? :mrgreen:
Wcześniej było w otwartych chwilowo -2000 PLN no i?
Wypłaciłem 4500 PLN, potem 5000 PLN, ostatnio wpłaciłem 2000 PLN.

Pokaż takiego robota, który robi 200% przy DD poniżej 20% a nie odkładasz w czasie konta REAL.
Jak nie pasuje to przelicz sobie, że to to samo co 100% przy DD 10% i 50% przy DD 5% albo 400% przy DD 40%.

DEMO możesz sobie wsadzić w DU.. :mrgreen:

.............
Co do publikacji to wg mnie ForexFactory jest lepsze, bo pokazuje wszystko dokładnie a wystarczy wpisać login i hasło do podglądu a nie jakieś Publishery od MyFxBook.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

info.mytrading pisze: Roboty za kilka dni dodamy do kont real,podłączymy pod myfxbook,chociaż nie za bardzo widzimy wpisanie loginu i hasła z kont real, zyskowne konta napewno są obserwowane przez tych co prowadzą myfxbook i dodatkowo mogą się podłączyć pod każdego system,trzeba pomysleć nad własnymi statystykami,zajmiemy się tym w 2015:)
Szukacie problemów gdzie ich nie ma. Konto pod myfxbook może podpięte być przy pomocy hasła inwestora.
Jak dalej to Was przeraża: to jak pisał kolega, można przesyłać statementy z konta przy pomocy EA, lub uploadować ftpem.
Nikt Wam wtedy tego Graala nie skopiuje :)
Green
Obrazek
Obrazek

info.mytrading

Szwajcar pisze:info.mytrading
Proszę jednak o komentarz, bo nie rozumiem.
Wpłata 3000PLN, Zysk 7000 PLN, teraz w otwartych ponad -1000 PLN i co? :mrgreen:
Wcześniej było w otwartych chwilowo -2000 PLN no i?
Wypłaciłem 4500 PLN, potem 5000 PLN, ostatnio wpłaciłem 2000 PLN.

Pokaż takiego robota, który robi 200% przy DD poniżej 20% a nie odkładasz w czasie konta REAL.
Jak nie pasuje to przelicz sobie, że to to samo co 100% przy DD 10% i 50% przy DD 5% albo 400% przy DD 40%.

DEMO możesz sobie wsadzić w DU.. :mrgreen:

.............
Co do publikacji to wg mnie ForexFactory jest lepsze, bo pokazuje wszystko dokładnie a wystarczy wpisać login i hasło do podglądu a nie jakieś Publishery od MyFxBook.
Konto możemy sobie w du... wsadzić bardzo ciekawy wpis,widzę że poziom Pana wypowiedzi spadł niżej niż Pana zyski.
Ja rozumiem,że test odrazu trzeba zrobić na real i jak nie wyjdzię to dopisać do kolejnej porażki,u nas to trochę inaczej działa,Pan jest hazardzistą.

Co do otwartych pozycji,bo cały czas Pan dokłada stratnę to przyjdzie taki dzień,że pokaże się MC,pewnie kilkanaście już było i teraz operację pół śmiesznym lotem 0.05 :lol:

Za kilka dni dodamy do konta real i nie z smieszną kwotą 4000zł :lol: Tyle lat na rynku,a wchodzi Pan lotem 0.05,
dalej Pan sobie nie wierzy? :cry: przykre.

Więcej nie będe komentował bo szkoda czasu,jak wstawimy robota na konto realne to podeślę link.

Życzę samych sukcesów,zbędne komentarze proszę zachować dla znajomych

-- Dodano: 21 sie 2014, 14:11 --

Podłączyliśmy jeszcze jednego robota,funkcjonuję na wykresie D1,robi bardzo mało wejść,stały TP na 20 do 25 pips w zależności od pary.

http://www.myfxbook.com/members/Adrian2 ... t-5/999779

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ