journal - ermak
Re: journal - ermak
H1/H4 trojkacik, cena kisi sie na dolnej bandzie w trendzie spadkowym. Trend jest silny, jak wyleci dolem to bedzie jazda. Co myslisz?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Miałem napisać co innego ale teraz zauważyłem, że co prawda inaczej niż Ty ale też może zagram S jak coś się stanie > ss
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj zrobili fałszywe wybicie z trójkąta. Dopóki nie wybiją gram w środku. Te opory na twoim screenie powinny byc testowane ale jestem przygotowany na jazdę w dół. Do twojego miejsca na S musieli by konsolidowac jeszcze tydzień. Całkiem możliwe, że zostawią to rozegranie na ostatni tydzień miesiąca. Będziemy grac co będziemy widziec, ale dobrze jest też byc przygotowanym. Tak więc: góra, dół albo konsola 

"Będziemy grac co będziemy widziec, ale dobrze jest też byc przygotowanym. Tak więc: góra, dół albo konsola
"
To na pewno
Żeby nie trwało to całego tygodnia to może być jeszcze tak. IMO musi wydarzyć się coś co zobaczą wszyscy. Ja np. takiego trójkąta bym nie wypatrzył.

To na pewno

Żeby nie trwało to całego tygodnia to może być jeszcze tak. IMO musi wydarzyć się coś co zobaczą wszyscy. Ja np. takiego trójkąta bym nie wypatrzył.
jak dla mnie taki wariant jest najbardziej prawdopodobny - rynek tylko go zweryfikuje 

Jakby ktoś pytał i kogoś to interesowało, to szukam mniej więcej czegoś takiego jak na ss. Nie grałem, bo nie widziałem, a i tak było to odbicie od trendu z m15/m5 czego obecnie nie gram.
Dam znac następnym razem jak mnie tak wytnieermak3 pisze:Jakby ktoś pytał i kogoś to interesowało, to szukam mniej więcej czegoś takiego jak na ss. Nie grałem, bo nie widziałem, a i tak było to odbicie od trendu z m15/m5 czego obecnie nie gram.

no moje wejście byłoby (tak, tak gdyby babka była....) raczej na tej długiej czarnej z SL nad jej wickiem
niewykluczone (chociaż dosyć wątpliwe), że i tak wrócimy teraz do góry, dołek z 03.11 jeszcze nie przekroczony, tak czy siak na teraz wejścia nie widzę (chyba że jakiś fake jutro na H1)
niewykluczone (chociaż dosyć wątpliwe), że i tak wrócimy teraz do góry, dołek z 03.11 jeszcze nie przekroczony, tak czy siak na teraz wejścia nie widzę (chyba że jakiś fake jutro na H1)
Zamknalem eske na +15. Cos mi sie wydaje ze przy srodzie nie pojdzie tak prosto w dol. Takie jakies przeczucie
poza tym jest reakcja na ten dolek o ktorym wczoraj wspomniales.
EDIT: Zasrane przeczucia

EDIT: Zasrane przeczucia

krótki szpic, chyba za bardzo zachowawczo zacząłem grać...
chciałem wejść na tej świcy, ale pomyślałem że za późno i będzie konsola nocna a tu o 20:00 taka świeczka...
chciałem wejść na tej świcy, ale pomyślałem że za późno i będzie konsola nocna a tu o 20:00 taka świeczka...