kilka banalnych pytań odnośnie interwałów i mt4

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
kris290586
Bywalec
Bywalec

kilka banalnych pytań odnośnie interwałów i mt4

Nieprzeczytany post autor: kris290586 »

Witam serdecznie, rynkiem forex interesuje sie krótko, ze wzgledu na brak czasu , bardziej skupiam sie na nauce na swoich błedach niz na edukacji teoretycznej
i mam kilka banalnych pytan, które zapewne nie będą dla was kłopotem(wiem ze moze juz są, baa napewno są na forum odpowiedzi na nie, ale szczerze przyznam nie chce mi sie wszystkiego czytać i specjalnie szukać, próbowałem szukać kiedyś jednej rzeczy, wlasnie tego typu to zeszło troszke czasu)wiec prosze jedną kompetentna osobe na odp na nie jeśli to nie sprawi problemu, ja bede bardzo wdzieczny, oto pytania:
1
jak np mamy w mt 4 interwał 4h to on nam pokazuje? że jedna świeca to 4 godzinny zapis transakcji? a np m 30 to trzydziesto minutowy, tz przez 30 min lub 4 godziny wiecej było sprzedarzy i dlatego jest spadkowa-wzrostowa czy jak?, adekwatnie do innych interwałow D1, 15 min itp
2
kiedys przypadkiem wlaczyla mi sie opcja w mt 4 która zaznaczała mi na wykresie otwarta pozycje, tz po zamknieciu pozycji, zyskownie lub nie miałem na wykresie przejrzysty obraz, od kiedy do kiedy była otwarta po jakiej cenie, zaznaczona strzałką bodajże, niewiem jak to teraz właczyć i prosze o pomoc
3
tez dotyczy mt 4
niewiem jak to sie stało, ale po zamknieciu i ponownym otwarciu platformy, nie mam paska u góry z analiza, interwałami itp, rynku, teraminalu mam jedynie sam wyres i mino że to ustawie,to kiedy zamkne platforme i wlacze ponownie jest to samo nic sie nie zapisuje, niewiecie w czym problem??
4 ostatnie pytnie jak właczyć na wykresie srednie kroczące?

To wszystko, prosze o odpowiedz, pozdrawiam serdecznie

przemek211
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: kilka banalnych pytań odnośnie interwałów i mt4

Nieprzeczytany post autor: przemek211 »

1. http://forex-waluty.com/jaki-wybrac-int ... nku-forex/ druga część pyt. tak
2. https://www.youtube.com/watch?v=YJnoeKqyY8M|
3.Nie wiem jaki posiadasz system. Ale prawdopodobnie problem z uprawnieniami. Dla win8 prawy przycisk myszy na skrócie>właściwości>Zgodność i zaznaczasz uruchom jako administrator na samym dole. I ok. Dla win 7 powinno być identycznie.
"Nie pocę się codziennie przez trzy godziny tylko po to, aby dowiedzieć się, jak to jest się pocić" - Michael Jordan

kris290586
Bywalec
Bywalec

dziekuje za pomoc
1 pytanie wszytsko jasne
2 niestety z racji iz korzystam z internetu mobilnego w boliwii , nie moge otworzyć nawet filmu, wiec jesli bys mógł wyjasnic na pismie hehe byłbym bardzo wdzieczny,
3 raczej nie chodzi o system a o ustawienia w mt 4, poniewaz wczesniej było ok wszystko, a nagle taka akcja, nawet nie trzeba kompa uruchmiac ponownie, wystraczy zamknac mt 4 otwozyc ponownie i juz pusto

przemek211
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Odp: kilka banalnych pytań odnośnie interwałów i mt4

Nieprzeczytany post autor: przemek211 »

2. http://forum.forexclub.pl/topic/176-wys ... resie-mt4/.
3. Spróbuj u mnie wystarczyła aktualizacja systemu. Jeśli nie, to spróbuj reinstalacji mt4.
I niema problemu :)
"Nie pocę się codziennie przez trzy godziny tylko po to, aby dowiedzieć się, jak to jest się pocić" - Michael Jordan

kris290586
Bywalec
Bywalec

super wszystko jasne i wszystko działa, dziekuje serdecznie za pomoc przemek211 i pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ