ale podłoga jest cieniutka

zasieg formacji potrojnego szczytu to 3,10xx a najistotniejszy opor to 3,0750 - 3,08. ale nie wierzę, żeby w ogóle była opcja zejścia ponizej 3,10. nie mowiac o 3,08Krzysiu89 pisze:mamy co liczyc w takim razie na spadki zlotego do 3.0900-3.0850
Wygląda na to, że kurs zawraca w stronę byków. Beka dlaczego gadam sam ze sobądobryfxplayer pisze:Jest już 50% spadku na swiecy H1. Może teraz jest odpowiedni moment?dobryfxplayer pisze:Jak myslicie dokad moze dojsc ta chwilowa korekta na edku? czy już pora na dalszy up wlasnie teraz? Nowy ty jestes specem...
U mnie jest mała (na kontraktach), ale kontrakty są chyba notowane całą dobę (np. na stooqu są notowania w nocy), tylko u mojego brokera zamykają o 22 i otwierają o 8.krzychu3_1989 pisze:a czy na dax? macie lukę o 8 rano?
widzę że interesuje cię jego posadkaatlanticos pisze:sorki za off...mam pytanko... czy ktoś wie skąd xtb wytrzasnęło tego nowego analityka na komentarze poranne?
nie interesuja mnie zadne posadki... forex na własny rachunek mnie w zupelnosci satysfakcjonuje...as28 pisze:widzę że interesuje cię jego posadkaatlanticos pisze:sorki za off...mam pytanko... czy ktoś wie skąd xtb wytrzasnęło tego nowego analityka na komentarze poranne?
myślę że użytkownicy forum ci wydadzą dobre rekomendacje