DayTrading: Środa 13.08.2014
Re: DayTrading: Środa 13.08.2014
rzeczywiście niezłe wykaszanie, mistrzostwo świata
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
to bomba z tym XTB - chyba założę tam konto
swap jest na indeksach na mforex, markets.com i admiral markets... do d***y.
a rzeźnik w dół: 169.6 się wyjaśni co dalej. Pisałem już od dawna o tym

od rana było podbijanie pod złapanie eSek. Co uczyniłem ;P hehe
zatem cienko z tym daxem na 9400 jak ktoś pisał.... raczej 8900 prędzej
swap jest na indeksach na mforex, markets.com i admiral markets... do d***y.
a rzeźnik w dół: 169.6 się wyjaśni co dalej. Pisałem już od dawna o tym

od rana było podbijanie pod złapanie eSek. Co uczyniłem ;P hehe

zatem cienko z tym daxem na 9400 jak ktoś pisał.... raczej 8900 prędzej
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wow co to za szpila na kablu ? nie śledzę tej pary, ale przypominam sobie, że wczoraj jakies hurra optymistyczne rzeczy wypisywano, co do wzrostów, a tu widzę ciągnie jak szalone w dół 

... wyluzuj Zuza warkocze ...
a to ile maks depo mozna wplacic i tylko 250 zwracajawesoly pisze:A po co? Czekasz na takie dane jak dziś i lecisz na żywioł, odpalasz pozycje maksymalną, sl na 50% depozytu i albo ci oddają i wychodzisz na swoje albo kupa kasy w kieszeniNowy123 pisze:wesoly pisze:I jakby ktoś wczoraj nie widział co wrzucałem to przypominam http://www.liteforex.com/pl/promo/codes/?code=RiskFree
Idealne pod dane za całe 50% kapitału
hadzowac ne moznaA najlepsze jest to, że jak zarobisz na pierwszym strzale to masz jeszcze 24 kolejne gdzie możesz zarobić lub wyjść na plus z poprzednich a za nieudany zwrócą 250$
Edit---
Czemu ja zamknąłem eski???
jeżeli wczoraj były optymistyczne rzeczy to chwała tym co pisali,flogopit2 pisze:wow co to za szpila na kablu ? nie śledzę tej pary, ale przypominam sobie, że wczoraj jakies hurra optymistyczne rzeczy wypisywano, co do wzrostów, a tu widzę ciągnie jak szalone w dół
dziś mamy inny dzień nie zapominaj że to daytrading
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
kto pisał? na funcie mamy trend spadkowy co widać już.... ja piszę o rzeźniku na 169.600 od jakiegoś czasu, wczoraj była tylko korekta spadkówflogopit2 pisze:wow co to za szpila na kablu ? nie śledzę tej pary, ale przypominam sobie, że wczoraj jakies hurra optymistyczne rzeczy wypisywano, co do wzrostów, a tu widzę ciągnie jak szalone w dół

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na ablu mistrzostwo swiata w wyciskaniu SL i aktwacji buy stopow ale kto przy zdrowych zmyslach sie ustawia pod przemowienie BANKSTEROW
centralnych

Maksymalnie ile chcesz, natomiast minimalnie 500$ .Nowy123 pisze:wesoly pisze:a to ile maks depo mozna wplacic i tylko 250 zwracajaNowy123 pisze:
A po co? Czekasz na takie dane jak dziś i lecisz na żywioł, odpalasz pozycje maksymalną, sl na 50% depozytu i albo ci oddają i wychodzisz na swoje albo kupa kasy w kieszeniA najlepsze jest to, że jak zarobisz na pierwszym strzale to masz jeszcze 24 kolejne gdzie możesz zarobić lub wyjść na plus z poprzednich a za nieudany zwrócą 250$
Edit---

"Kod promocyjny można aktywować w Profilu Klienta po zdeponowaniu kwoty wynoszącej co najmniej $500."Nowy123 pisze:
a to ile maks depo mozna wplacic i tylko 250 zwracaja
Górej granicy chyba nie ma

mistrzostwo swiata
-- Dodano: śr 13-08-2014, 11:46 --
Maksymalnie ile chcesz, natomiast minimalnie 500$ .
[/quote]
dobra ale tylko 250 % zwracaja ja maksymalna kwtoa zwrotu jest bo to ciekawe
-- Dodano: śr 13-08-2014, 11:46 --
[/quote]wesoly pisze:a to ile maks depo mozna wplacic i tylko 250 zwracajaNowy123 pisze:[quote="wesolyuote="Nowy123"]
A po co? Czekasz na takie dane jak dziś i lecisz na żywioł, odpalasz pozycje maksymalną, sl na 50% depozytu i albo ci oddają i wychodzisz na swoje albo kupa kasy w kieszeniA najlepsze jest to, że jak zarobisz na pierwszym strzale to masz jeszcze 24 kolejne gdzie możesz zarobić lub wyjść na plus z poprzednich a za nieudany zwrócą 250$
Edit---
Maksymalnie ile chcesz, natomiast minimalnie 500$ .

dobra ale tylko 250 % zwracaja ja maksymalna kwtoa zwrotu jest bo to ciekawe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.