DayTrading: Środa 13.08.2014
Re: DayTrading: Środa 13.08.2014
Też mi się wydaje, że będą zgodne z oczekiwaniami, od kiedy pamiętam w Polsce zawsze są zgodne 

musiałyby być znacznie gorsze od prognoz by RPP musiała zareagować i pod to gra rynek.
Swing
Ciekawe czy wróżka na kablu zadziała 

'zawsze' działa ale nie zawsze da się jednoznacznie zinterpretować jej wskazówkiwesoly pisze:Ciekawe czy wróżka na kablu zadziała

na razie od rana ładnie w górę idzie, zaraz zobaczymy
Swing
Wydaje się że dzisiaj rozegra się ciekawy scenariusz na GBP/JPY. Szczegóły na rysunku. Dane za 10 min.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy żyje we własnym kłamstwie.
Świeczka H1 ciągle w dół. Wciąganie w eski albo dane będą naprawdę złekoks pisze:'zawsze' działa ale nie zawsze da się jednoznacznie zinterpretować jej wskazówkiwesoly pisze:Ciekawe czy wróżka na kablu zadziała

Na m5 obserwujesz?

Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, 10:22 przez wesoly, łącznie zmieniany 1 raz.
nie dam sie wciagnac przed 10.29wesoly pisze:Świeczka H1 ciągle w dół. Wciąganie w eski albo dane będą naprawdę złekoks pisze:'zawsze' działa ale nie zawsze da się jednoznacznie zinterpretować jej wskazówkiwesoly pisze:Ciekawe czy wróżka na kablu zadziała

Swing
Jakieś 2 minuty przed danymi nie mogę już za bardzo sl`a ustawić;pkoks pisze:wesoly pisze:nie dam sie wciagnac przed 10.29koks pisze:
Świeczka H1 ciągle w dół. Wciąganie w eski albo dane będą naprawdę złe

-
- Pasjonat
UJ ładnie poszedł, brał ktoś L?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
ne wiem bo nie pamietam czy na tych danyc hdziala bo na danych z gospodarki jak ISM PMI - przemyslowa produkcja , sprzedaz detaliczna itd dziala wrozka