Traders office

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

Traders office

Nieprzeczytany post autor: for-ex »

Zwracam sie z zapytaniem co myslicie o zorganizowaniu w Warszawie Trader office i czy byli by chetni
chodzi o ogranizacje zespolu jaki by mogl wymieniac doswiadczenia strategie we wspolnym biurze
szacunkowy koszt jaki by wychodzil to okolo 500 zl na osobe miesiecznie.
Z doswiadczenia wiem ze to daje dobre efekty.
Zapytanie jest skierowane do osob inwestujacych zawodowo srodki swoje oraz inwestorow .
Po wielu dyskusjach z traderami wiem ze wiele osob bylo by sklonnych do takiego dzialania.

Proponuje wiec jakies prestizowe miejsce typu Nowy Swiat, Chmielna w Warszawie.

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Traders office

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

Ciekawy pomysł ale raczej będzie nie wypal. Podobne biuro już powstało kilka lat temu w Wawie, i jak widać furory nie zrobiło pomimo dobrego wyposażenia. Kolejna rzecz to w dzisiejszych czasach tworzy się trading roomy, ale w zamkniętych czatach gdzie ludzie się spotykają wirtualnie i wspólnie handlują na bazie tej samej strategii , korzyści jakie z tego płyną są raczej dla osób które są słabsze i dzięki bardziej zaawansowanym mogą nadrobić zaległości oraz wiele się nauczyć pod warunkiem jeżeli ktoś nie wychodzi z założenia że ma zyskowną strategie i powinien siedzieć cicho i nikomu o niej nie mówić bo nie daj borze przestanie zarabiać . Pomijam kwestie kosztów które nie musza ponosić.

Wniosek daj se spokój imho pozdrawiam.
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

wnioski sa niestety inne
nie ma tu traderow ktorzy moga sie popisac wiedza i dolaczyc do zespolu
sugeruja to reklamy tego forum - czyli brokerow raczej kiepskich i ograbiajacych poczatkujacych
mozna sie dogadac z calym swiatem lecz nie z Polakiem takie jest smutne podsumowanie

tak myslalem ze tak sie to zakonczy

bez obrazy strategie mam i ja nawet na 100 czy 500 tys usd ale do tego potrzeba zespolu samemu mozna zamieszac herbate w szklance

nie przecze a wrecz potwierdzam ze w innych krajach budowanie zespolow idzie znacznie lepiej

co do kosztow jak ktos ma problem z wydaniem 150 usd to forex nie jest dla niego
ostatnia moja rozmowa ze znanym brokerem zamknela sie rachunkiem o zero wiekszym w knajpie oczywiscie

dac sobie spokoj moze to i trafna uwaga ale sprobowac zawsze mozna to akurat nic nie kosztuje

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

nie ma tu traderow ktorzy moga sie popisac wiedza i dolaczyc do zespolu
myślę że są tu takie osoby pytanie co zyskają dołączając do takiego zespołu???

apropo innych krajów w 100% się zgadzam z tym że łatwiej jest zebrać team czy nawet coś zorganizować i wspólnie realizować ale to raczej jest uzależnione od mentalności i przede wszystkim ludzkiej chęci
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

zdecydowanie ...
kazdy z nas powiedzmy traderow ma wiele strategii nie dokonczonych planow projektow w roznym stopniu zaawansowania
czemu nie rozwijac wspolnie tych strategii ja juz pracowalem w zespole i powiem ze to daje efekty.

powinnismy robic tylko to co sie polaca a jak tego nie robimy to tracimy prosta logika jak news trading

przykladowo samemu mi sie nie chce po prostu ale dla grupy 5-10 osob chetnie postawie server na granie na newsy
ale jak ktos bedzie cos robil innym sposobem ja moge sie oddac temu i na wymiennie
bariera jest duza takiej wspolpracy - natomiast srodki na inwestycje sa nie ograniczone.

sam pisalem ze szukam traderow bo szukam srodki sa i czekaja tylko lepiej by to robic w zespole nie na wariata
ja mysle ze traderzy boja sie konfrontacji . Ale tak jak w wielu firmach czy produkujacych opinie czy sygnaly rano zawsze jest dyskusja sa cele itp. systematycznosc jest tu bardzo pomocna a w zespole latwo osiagalna .

qshogun
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: qshogun »

Co do miejsca, w którym można wspólnie handlować, to zapraszam serdecznie do już powstałego i działającego Forex Point w Warszawie - skrzyżowanie Madalińskiego z Niepodległości (naprzeciwko SGH budynku C). Jest tam obecnie 8 miejsc tradingowych. W dodatku telewizory z odpowiednimi kanałami, kuchnia, miła i profesjonalna obsługa - powinno wystarczyć :)

Pozdrawiam serdecznie,
Piotr Kurszewski

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

o to ciekawa propozycja po co organizowac jak mozna przyjsc - ile to kosztuje czy sie wykupuje miejsce na miesiac czy dwa
jak to dziala i czy czynne 24h pt-pt

jest tam numer telefonu ?

qshogun
Stały bywalec
Stały bywalec

for-ex pisze:o to ciekawa propozycja po co organizowac jak mozna przyjsc - ile to kosztuje czy sie wykupuje miejsce na miesiac czy dwa
jak to dziala i czy czynne 24h pt-pt
Nie pobieramy żadnych opłat od naszych gości. Nie jesteśmy jednak fundacją charytatywną:) - traderzy handlują na rachunkach rzeczywistych u wybranego przez nich brokera, które są podpięte pod nas jako IB. Także to wybrany przez was broker nas w całości opłaca.

Godziny otwarcia to 9-18, natomiast zawsze można się dogadać.
jest tam numer telefonu ?
Oczywiście: +48 530 250 222

Pozdrawiam serdecznie,
Piotr Kurszewski

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

i tu strzal w kolano to sie nie sprawdzi
kazdy z moich ma cashback

co nie znaczy ze nie wpadne zobaczyc jak to jest
a jakich macie brokerow poza XM ?

moja koncepcja to 5 osob po 150 usd / mc
kawa napoje tv z newsami i generowanie roznych podejsc do tego co sie robi nie czapkowanie brokerom
tylko zarabianie - zestaw zawodowcow nie spodoba sie zadnemu brokerowi bo potrafi go zniszczyc
zwlaszcza te niektore male firemki jakie nie maja mocy do wyplat po pare mln usd bo ich fizycznie nie maja.

chetnie sie spotkam z zainteresowanymi a cashbacki dla partnerow moga byc praktycznie w wysokosi spreadu - mozna tylko trzeba sie w tej wodzie kapac ladnych pare lat .

qshogun
Stały bywalec
Stały bywalec

for-ex pisze:i tu strzal w kolano to sie nie sprawdzi
kazdy z moich ma cashback
Zawsze można się dogadać odnośnie innego rozwiązania - mamy elastyczne podejście.
a jakich macie brokerow poza XM ?
Wszystkich najpopularniejszych w Polsce, w tym FxPro, Dukascopy i LMAX.
kawa napoje tv z newsami i generowanie roznych podejsc do tego co sie robi nie czapkowanie brokerom
tylko zarabianie - zestaw zawodowcow nie spodoba sie zadnemu brokerowi bo potrafi go zniszczyc
zwlaszcza te niektore male firemki jakie nie maja mocy do wyplat po pare mln usd bo ich fizycznie nie maja.
Chętnie pomożemy w wyborze odpowiedniego brokera/brokerów, którzy nie będą robić problemów zarabiającym traderom.
chetnie sie spotkam z zainteresowanymi a cashbacki dla partnerow moga byc praktycznie w wysokosi spreadu - mozna tylko trzeba sie w tej wodzie kapac ladnych pare lat .
Zapraszamy do odwiedzin. W przypadku dodatkowych pytań proszę śmiało pisać tutaj lub na mój adres piotr.kurszewski[at]forexpoint.pl

Pozdrawiam serdecznie,
Piotr Kurszewski

ODPOWIEDZ