tylko że nowy sprzedaje każdy opór albo szczyt a nie trąbi o jakimś konkretnym poziomielukpiasek pisze:nowy123 gra shorty od kilku lat na rosnącym s&p i żyje podobno więc pomyś dwa razy za nim coś napiszesz
DayTrading: Wtorek 12.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 12.08.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Fanatyk
to rysujesz i nie wiesz??lukpiasek pisze:nie wiem dlatego zapytałemCiapul pisze:a 4 moze nachodzic na 1 ?lukpiasek pisze:a co na to eliotowcy ??
nie dziwi mnie że 90% detalu jest dawcami kapitału skoro tak bardzo ograniczone mają umysły i trudności w samodzielnym logicznym myśleniu - to sie nazywa efekt stadny chyba
[/quote]
Człowieku, grając od paru miechów to co wypisujesz, dopiero by się było dawcą kapitału...[/quote]
nowy123 gra shorty od kilku lat na rosnącym s&p i żyje podobno więc pomyś dwa razy za nim coś napiszesz
[/quote]
tylko, że nowy gra shorty na sp wiedząc jaki jest trend i świadomie stawia sl. ja też grałem shorty na sp wiedząc w którym jesteśmy miejscu

Człowieku, grając od paru miechów to co wypisujesz, dopiero by się było dawcą kapitału...[/quote]
nowy123 gra shorty od kilku lat na rosnącym s&p i żyje podobno więc pomyś dwa razy za nim coś napiszesz

tylko, że nowy gra shorty na sp wiedząc jaki jest trend i świadomie stawia sl. ja też grałem shorty na sp wiedząc w którym jesteśmy miejscu
Oj Oj zdziwisz się kiedyś.Ciapul pisze:Nie tylko Ty... ale czemu tak nie może zostać ? Nie widze sensu wracania po raz kolejny do tej samej dyskusji.Seryjny Morderca pisze:Nie rozumiem tego.
Koleś sądzi że "jego słowo ciałem się stanie i będzie 1,4 na ekranie" - niech sądzi![]()
Moja babcia całe życie modliła się żeby pójść do nieba i co ? pewnie już ją co zeżarło...
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Edek 1,3340 wybronione,
czas na 1,3380
czas na 1,3380
kiedys rozwazalem zawarcie zakładu pascala... jednak potem doszedlem do wniosku ze jest to bez sensu...jen-yy pisze:Oj Oj zdziwisz się kiedyś.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- roberttheus
- Maniak
Cena dąży do średniej wiec prędzej czy później wyjdzie na zero chyba ze z ujemnym swapem gra no to wtedy diler się ucieszy ja tez licze na jakieś od reagowanie na kiwi miedzy czasie przecinając kasę na sell póki momentum dobre jest
windsurfing na falach trendu
Same mądre głowy na tym forum szkoda tylko że statystyki pokazują że 90% to dawcy kapitału a pewnie całe forum jakby zapytać to widzis się w tej grupie 10% co za paradoks
i skąd ta agresja co do 1.4 ? cyżby tak dużo ludzi kisiło piramidkę z shortów na edku ? oby wam się sprawdziło i żeby tak edek spadł szybko do 1.29
będę trzymał kciuki
tfu tfu nie che zapeszać

tfu tfu nie che zapeszać
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Zamknięta z ręki - niestety.
Czekamy na nowy setup.
Czekamy na nowy setup.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy żyje we własnym kłamstwie.
Też ręcznie zamknąłem na kablu. Dołożyłem za to na usd/cad, mam nadzieję że niebawem urwą i nie będą kazali czekać aż do danych z Kanady...frykutek pisze:Zamknięta z ręki - niestety.
Czekamy na nowy setup.