DayTrading: Wtorek 12.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 sie 2014, 00:00

Wzrost
9
45%
Bez zmian
4
20%
Spadek
7
35%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 12.08.2014

Nieprzeczytany post autor: Krzysiu89 »

z kablem zaliczamy ~69.155? ;)

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

Ciapul pisze:Panowie - tak jak pisiory wszedzie widzą układ, ukraincy wszedzie widza ruskich, rydzyki żydów a i tak wszystko jest winą tuska tak kolega lukjakośtam wszedzie widzi EU na 1,4 i dziwi mnie to ze kogokolwiek na forum jeszcze to dziwi :)
Nie rozumiem tego. Chlop siedzi dalej w tej L i zamiast z niej wyjsc to szuka kazdym swoim postem potwierdzenia od innych ze edek zawroci i zwroca mu sie pieniadze. To jest typowa amatorka: brak ciecia strat, czekanie na odwrocenie i totalny brak obiektywizmu. Jeszcze ani razu nie widzialem zeby podal jakas alternatywna analize. Juz nawet szuka potwierdzenia i otuchy w mediach...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Ciapul pisze:Panowie - tak jak pisiory wszedzie widzą układ, ukraincy wszedzie widza ruskich, rydzyki żydów a i tak wszystko jest winą tuska tak kolega lukjakośtam wszedzie widzi EU na 1,4 i dziwi mnie to ze kogokolwiek na forum jeszcze to dziwi :)
nie dziwi mnie że 90% detalu jest dawcami kapitału skoro tak bardzo ograniczone mają umysły i trudności w samodzielnym logicznym myśleniu - to sie nazywa efekt stadny chyba ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

lukpiasek pisze:
nie dziwi mnie że 90% detalu jest dawcami kapitału skoro tak bardzo ograniczone mają umysły i trudności w samodzielnym logicznym myśleniu - to sie nazywa efekt stadny chyba ;)
Człowieku, grając od paru miechów to co wypisujesz, dopiero by się było dawcą kapitału...

niceone
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: niceone »

lukpiasek pisze:
na oandzie 64% w L a 36% w S, więc generalnie grasz razem z tymi 90% o których mówisz że tracą, GL :)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:a co na to eliotowcy ??
a 4 moze nachodzic na 1 ?
nie wiem dlatego zapytałem
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Seryjny Morderca pisze:Nie rozumiem tego.
Nie tylko Ty... ale czemu tak nie może zostać ? Nie widze sensu wracania po raz kolejny do tej samej dyskusji.
Koleś sądzi że "jego słowo ciałem się stanie i będzie 1,4 na ekranie" - niech sądzi :)
Moja babcia całe życie modliła się żeby pójść do nieba i co ? pewnie już ją co zeżarło...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

wesoly pisze:
lukpiasek pisze:
Człowieku, grając od paru miechów to co wypisujesz, dopiero by się było dawcą kapitału...
nowy123 gra shorty od kilku lat na rosnącym s&p i żyje podobno więc pomyś dwa razy za nim coś napiszesz ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

lukpiasek pisze:nie dziwi mnie że 90% detalu jest dawcami kapitału skoro tak bardzo ograniczone mają umysły i trudności w samodzielnym logicznym myśleniu - to sie nazywa efekt stadny chyba ;)
jeżeli to było o mnie to wykaż empirycznie skąd wniosek o ograniczeniu mego umysłu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

Jak tam kolego widzisz pszenicę dzisiaj po raporcie? ;) Wracamy do punktu wyjścia? tj. spadamy na 520 i niżej czy może teraz jest okazja na zakupy? ;) No bo jeśli zmieniliśmy trend na wzrostowy to obecna cena (540) to raczej dołek....

a co do 1.4 na eurodolarze... hmm - to ja mogę wszystkim proponować kupowanie Rubla... skoro jest taki tani bo rosja wojna i sankcje to jak to się skonczy to rubel będzie w kosmosie (szczególnie jak będą nim za ropę płacić, a nie dolarem :d ). Putin po prostu chce aby to jego waluta była światowa, a nie dolar :d :d :d[/quote]

Zachowanie się ceny pszenicy sugeruje raczej znów optymistyczne prognozy i spadek kursu . Ale chyba znów warto będzie kupować 15 usd niżej . W sumie to co pisałem żeby łapać po 20 usd wzrostu dalej aktualne

Zablokowany