DayTrading: Wtorek 12.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 12.08.2014
jak i tym razem nie wykorzystają szansy na przebicie 3,16 to będzie to już frajerstwo 

Swing
widzisz problem w tym że chrzanisz o tym 1,4 a cena spada i spada . A to że kiedyś dojdzie to nie znaczy że będziesz mieć rację bo jeśli wcześniej zaliczy 1,3000 to znaczy że twoja analiza jest guzik wartalukpiasek pisze:Ja tylko ostrzegam tych co robią piramidkę pod spadki radzę trzymać ciasno sl , żeby nie było potem płaczu co sie co sie co sie stało![]()
znowu pytanie dla myślących logicznie bo ci którym "telewizor" mówi co mają grać i tak są straceni![]()
mianowicie czy jest jakiś analityk w prasie branżowej który wieszczy 1.4 ? czy może już wszyscy widzą tylko 1.3-1.2 warto pomyśleć co się dzieje kiedy wszyscy bądz wiekszość anali jest jednomyślna
no i zobaczcie jaka fala krytyki na mnie spływa jak tylko napisze 1.4 e/u wręcz agresjaa przecież to jest forex wystarczy że pojawi się jakiś mały fundament na nie korzyść $ i może nastąpić zmiana kierunku warto być przygotowanym na niespodziewane rzeczy
-
- Pasjonat
Nikt ci nie dal prawa mowic ludziom co maja robic tym bardziej ze jestes kompletnie niewiarygodny i zwyczajnie mylisz sie na kazdym kroku. Nie wiem czy nie szanujesz siebie, czy swojej kasy ale przekazujac jakas tresc na forum rob to prosze z jakas oglada i wloz w to troche klasy. Mysle ze nikt juz nie traktuje powaznie tego co piszesz tym bardziej ze tresc twoich postow jest rodem wyjeta z piaskownicy.lukpiasek pisze:Ja tylko ostrzegam tych co robią piramidkę pod spadki radzę trzymać ciasno sl , żeby nie było potem płaczu co sie co sie co sie stało![]()
znowu pytanie dla myślących logicznie bo ci którym "telewizor" mówi co mają grać i tak są straceni![]()
mianowicie czy jest jakiś analityk w prasie branżowej który wieszczy 1.4 ? czy może już wszyscy widzą tylko 1.3-1.2 warto pomyśleć co się dzieje kiedy wszyscy bądz wiekszość anali jest jednomyślna
no i zobaczcie jaka fala krytyki na mnie spływa jak tylko napisze 1.4 e/u wręcz agresjaa przecież to jest forex wystarczy że pojawi się jakiś mały fundament na nie korzyść $ i może nastąpić zmiana kierunku warto być przygotowanym na niespodziewane rzeczy
bodajże 1.328x jest 38.2% zniesienie fibo dwuletnich wzrostów obecnie jest korekta ja nikomu nie każe grać L tylko neguje tych co piszą że trend się odwrócił przy 1.4 bo tak nie jestrexex pisze:widzisz problem w tym że chrzanisz o tym 1,4 a cena spada i spada . A to że kiedyś dojdzie to nie znaczy że będziesz mieć rację bo jeśli wcześniej zaliczy 1,3000 to znaczy że twoja analiza jest guzik wartalukpiasek pisze:Ja tylko ostrzegam tych co robią piramidkę pod spadki radzę trzymać ciasno sl , żeby nie było potem płaczu co sie co sie co sie stało![]()
ja wiem że od 14 tygodni media piorą detalowi mózg że dolar i dolar ale AT nie sugeruje jednoznacznie spadków ja ich nie wykluczam jeszcze ale zalecam ostrożność i nie myślenie jednostronne , bo jak rozpocznie sie choćby korekta tych spadków to każdy bedzie dokładał shortów licząc na 1.29 bo media tak syugerują a wedle AT jest takie samo prawdopodobieństwo że nastąpi powrót na szczyt
ciężko przewidzieć jak długo potrwa korekta a mnie ciągle tylko na to ten spadek wygląda
grajac dt macie racje grajac shorty ale jak sie zacznie up to wiekszosć odda zyski albo całe depa bo "miało być 1.2" i dokładajac shortów na stracie
Ostatnio zmieniony 12 sie 2014, 12:06 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jak tam kolego widzisz pszenicę dzisiaj po raporcie?rexex pisze: widzisz problem w tym że chrzanisz o tym 1,4 a cena spada i spada . A to że kiedyś dojdzie to nie znaczy że będziesz mieć rację bo jeśli wcześniej zaliczy 1,3000 to znaczy że twoja analiza jest guzik warta

a co do 1.4 na eurodolarze... hmm - to ja mogę wszystkim proponować kupowanie Rubla... skoro jest taki tani bo rosja wojna i sankcje to jak to się skonczy to rubel będzie w kosmosie (szczególnie jak będą nim za ropę płacić, a nie dolarem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend, rubel długoterminowo nie wygląda najgorzej zwlaszcza że już jest przy poziomie na którym ruski bank centralny interweniował..
ale tak naprawdę warty tylko dla swapu 4,2% w skali roku

Swing
- roberttheus
- Maniak
Czy doczekamy się korekty na $$$? Co wynika z waszych analiz ?
windsurfing na falach trendu
-
- Pasjonat
Wbij sobie raz na zawsze do swojej glowy to ze ci frajerzy o ktorych mowisz wyjeli juz 600 pipsow na edku i ze to nie ma nic wspolnego z mediami - litosci. Nikogo nie obchodzi to ze trzymasz L od 1.4 .... wyciagam ten wniosek na podstawie tego co piszesz bo kazdy twoj post to proba zapewnienia wszystkich ze edek wroci na 1.4. Liczysz na otuche, potwierdzenie?lukpiasek pisze:bodajże 1.328x jest 38.2% zniesienie fibo dwuletnich wzrostów obecnie jest korekta ja nikomu nie każe grać L tylko neguje tych co piszą że trend się odwrócił przy 1.4 bo tak nie jestrexex pisze:widzisz problem w tym że chrzanisz o tym 1,4 a cena spada i spada . A to że kiedyś dojdzie to nie znaczy że będziesz mieć rację bo jeśli wcześniej zaliczy 1,3000 to znaczy że twoja analiza jest guzik wartalukpiasek pisze:Ja tylko ostrzegam tych co robią piramidkę pod spadki radzę trzymać ciasno sl , żeby nie było potem płaczu co sie co sie co sie stało![]()
ja wiem że od 14 tygodni media piorą detalowi mózg że dolar i dolar ale AT nie sugeruje jednoznacznie spadków ja ich nie wykluczam jeszcze ale zalecam ostrożność i nie myślenie jednostronne , bo jak rozpocznie sie choćby korekta tych spadków to każdy bedzie dokładał shortów licząc na 1.29 bo media tak syugerują a wedle AT jest takie samo prawdopodobieństwo że nastąpi powrót na szczyt
A jak edek w grudniu bedzie na 1.25 to tez tak bedziesz gadal?
Edek zmienil trend - ruszyla fala w dol ktora moze mkec swoj koniec nawet i przy 1.2 - zrozum, zapisz, zapamietaj i graj to co widac.
- roberttheus
- Maniak
Widzę ze kiwi zawraca brak symptomów odwrócenia kupujący nie maja siły jak jeszcze pełna stopy poniżej 84 ton dopiero będzie checa
windsurfing na falach trendu