DayTrading: Wtorek 12.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 sie 2014, 00:00

Wzrost
9
45%
Bez zmian
4
20%
Spadek
7
35%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 12.08.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jak USD PLN :)

ABLOS tez zgodne z planem ja i KIWI :)

http://www.zerohedge.com/news/2014-08-1 ... n-t-shirts

a propo PUtina

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

Nowy123 pisze:jak USD PLN :)

ABLOS tez zgodne z planem ja i KIWI :)

http://www.zerohedge.com/news/2014-08-1 ... n-t-shirts

a propo PUtina
Jak 1.33 padnie to padnie i 3,1620.. z najbliższym celem 3,184
Swing

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

frytek pisze:czy ktoś z was kupuje kukurydze teraz ,wykres wygląda ciekawie ,na h4 podwójne dno
Wstrzymaj sie do raportu wasde dzisiaj. Podobno moze spaść jeszcze na 320-330 i wtedy kupować.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

highend pisze:
frytek pisze:czy ktoś z was kupuje kukurydze teraz ,wykres wygląda ciekawie ,na h4 podwójne dno
Wstrzymaj sie do raportu wasde dzisiaj. Podobno moze spaść jeszcze na 320-330 i wtedy kupować.
ok dzięki

niceone
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: niceone »

lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/LfyxKiyO/

spadki na e/u przy tak spadającej zmienności(ATR na wykresie) są kolejnym koronnym argumentem za tym że jest to ruch tylko korekcyjny i powinien nastąpić odwrót z celem 1.4 i wyżej ;) warto poczekać i zobaczyć w którą stronę ruszy edek w momencie jak zacznie rosnąć zmienność ale ja osobiście jestem przekonany że będzie to północ :) pozdro dla myślących logicznie i nie łykających jak pelikany całej tej paplaniny medialnej ;)

pytanie do dociekliwych od lipca 2012 jaki mamy trend na e/u i ile obecna korekta zniosła tego ruchu ? ;)
Pogadamy na 1.30 jaki mamy trend, a potem na 1.20, przez chwile był spokój jak Ci depo wywaliło od tych Twoich eLek na edku i promocji na 1.39, potem na 1.36, a teraz promocja na 1.34? teraz chyba mama dala kieszonkowe i znowu wrzuciłeś do depo? równie dobrze mógł byś ta kasę wywalić do kosza albo oddać biednym, wyszło by na to samo.

Pzdr
Ostatnio zmieniony 12 sie 2014, 11:36 przez niceone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

frytek pisze:
highend pisze:
ok dzięki
To zobacz apropo kukurydzy:

http://insidefutures.com/article/127812 ... Corn).html
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

niceone pisze:
lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/LfyxKiyO/

spadki na e/u przy tak spadającej zmienności(ATR na wykresie) są kolejnym koronnym argumentem za tym że jest to ruch tylko korekcyjny i powinien nastąpić odwrót z celem 1.4 i wyżej ;) warto poczekać i zobaczyć w którą stronę ruszy edek w momencie jak zacznie rosnąć zmienność ale ja osobiście jestem przekonany że będzie to północ :) pozdro dla myślących logicznie i nie łykających jak pelikany całej tej paplaniny medialnej ;)

pytanie do dociekliwych od lipca 2012 jaki mamy trend na e/u i ile obecna korekta zniosła tego ruchu ? ;)
Pogadamy na 1.30 jaki mamy trend, a potem na 1.20, przez chwile był spokój jak Ci depo wywaliło od tych Twoich eLek na edku, teraz chyba mama dala kieszonkowe i znowu wrzuciłeś do depo? równie dobrze mógł byś ta kasę wywalić do kosza albo oddać biednym, wyszło by na to samo.
lepiej jak by dał na biednych :) a tak zarobi DM i na koniec roku da większe premie sobie zarząd
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

UC H1

Obrazek

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

Seryjny Morderca pisze:UC H1

Obrazek
Siedzę już trochę w s bo tam ładny podwójny szczyt się zrobił :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Ja tylko ostrzegam tych co robią piramidkę pod spadki radzę trzymać ciasno sl , żeby nie było potem płaczu co sie co sie co sie stało ;)
znowu pytanie dla myślących logicznie bo ci którym "telewizor" mówi co mają grać i tak są straceni ;)
mianowicie czy jest jakiś analityk w prasie branżowej który wieszczy 1.4 ? czy może już wszyscy widzą tylko 1.3-1.2 warto pomyśleć co się dzieje kiedy wszyscy bądz wiekszość anali jest jednomyślna
no i zobaczcie jaka fala krytyki na mnie spływa jak tylko napisze 1.4 e/u wręcz agresja :) a przecież to jest forex wystarczy że pojawi się jakiś mały fundament na nie korzyść $ i może nastąpić zmiana kierunku warto być przygotowanym na niespodziewane rzeczy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Zablokowany