ale się nie sprawdził jak widać...
co wy wszyscy macie z tymi spadkami na złocie????
trend is your friend, a złoto jest od początku roku w trendzie wzrostowym hmm?
Nowy123 pisze:czego nie rozumiesz test dolkow ale nie na futach bo te przelamaly 1900 ale z kasowym takie trudne do zrozumienia z KASOWYM - kasowy do przełamania 1900 bo przlamanie 1900 bylo jedynie na FUTACH i bez kasowego i bez USA udzialu
-- Dodano: pn 11-08-2014, 12:39 --
a ta luke dzisiejsza na sp500 jesl izrobia mowa o kasowym powinni ladne domknac patrzac na futy i opory gdzie by sie z luka - kasowy otworzyl
Nowy - z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że albo cierpisz na rodzaj jakiejś choroby związanej z Twoim mózgiem albo masz coś z nerwami. Jest jeszcze trzecia możliwość - nie skończyłeś podstawowego wykształcenia.
Piszę tak ponieważ styl jaki tu prezentujesz i ilość bezładu jaką tu wrzucasz kompletnie dyskwalifikuje Cię jako kogoś wiarygodnego i całkowicie podważa Twoje kompetencje w tym co robisz.
Nie wiem czym i kim jesteś ale wypowiadając się na forum musisz pisać tak żeby rozumieli Cię inni użytkownicy. Żaden z Twoich postów nie jest ani zrozumiały ani nie zawiera żadnej istotnej treści która by wnosiła cokolwiek do tematu.
Uważam, że powinieneś coś z tym zrobić - albo poprawić swój styl i poduczyć się podstaw języka albo udać się na leczenie.
dziecko drogie takie teksty to do kolegi lub brata a nie do mnie bo nie nie jestem twoim bratem ani kolega TORLLU bezproduktywny grajku demowy ktory wnosi tutaj tyle co nic wraz z swoimi niewidzialnymi wykresami to tyle
ja tu frustracj i swych npowodzen nie odreagowuje bo wykresy moje są podawane nie po fakcie a przed a kto i ile na nich zarobił to juz inna inszość
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, 13:50 przez Nowy123, łącznie zmieniany 2 razy.
kurde muszę cie znowu wrzucić do ingnorow bys mojego oka nie męczył bo ne iwiem jakim cudem znowu cie widzę hahah
a bedziesz jakimkolwiek dla mniei rozmowca gdy jakikolwiek twoj niewidzialny wykres kiedys sie sprawdzi i bedziesz merytorycznie rozmawiał na dana pare co widzisz, co przewidujesz, jaka fale, umocnienie i kiedy jakies fibo czasowe ...itd
jednym słowem jesli twoje pisanie oprócz czepiania sie bedzie poparte konkretami i wykresami to pogadamy a jak na razie dla mnie jestes..... bez odbioru
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, 14:01 przez Nowy123, łącznie zmieniany 2 razy.
AUD potencjalne ORGR na 1 h jeden motyw jest ze takie ulady ostanio przynosily podwojne dolki podbnie ja na KIWI 1 h
kabel z czasowki powinen sie ruszyc dzis o 17 jak nie to jutro
a SP500 taka luke kasowy ja ruszy powinna podaz wykozystac do realizacji zyskow i domkniecia jeja za tym idzie USD JPY moze byc pchany w dol i oslabiany USD
-- Dodano: pn 11-08-2014, 14:36 --
SP500 futy zrobily to czego nie zrobili na kasowym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
powyżej czerwonego kupuje e/a a poniżej niebieskiego sprzedaje nie ma co wróżyć lepiej poczekać na kierunek , nawet grając dt warto wiedzieć (spodziewać) się w jakim kierunku zmierza dany walor
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem