Sprawdz sobie godziny sesji ELIXIR z Twojego banku i NORDEA czyli banku w ktorym armada przyjmuje wplaty PLN. Ksieguja odrazu na konto po sesji elixir.HanSolo1 pisze:a z innej beczki jak dlugo sie czeka w Armadzie na przelew srodkow ?
tak okolo?
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam
mam kilka pytań,
Prowizja za 10 lotów w A to około 167 zł. przy zamknięciu pozycji nie ma dodatkowej prowizji tak jak w XTB ??
pytanie drugie - jak długo mogę trzymać otwartą pozycję
pytanie 3 - ile mogę mieć otwartych pozycji ??
pytanie 3- do jakiej kwoty mam zabezpieczenie depozytu ( gwarancje bankowe czy coś tam ?? )
dzięki ;]
mam kilka pytań,
Prowizja za 10 lotów w A to około 167 zł. przy zamknięciu pozycji nie ma dodatkowej prowizji tak jak w XTB ??
pytanie drugie - jak długo mogę trzymać otwartą pozycję
pytanie 3 - ile mogę mieć otwartych pozycji ??
pytanie 3- do jakiej kwoty mam zabezpieczenie depozytu ( gwarancje bankowe czy coś tam ?? )
dzięki ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong
Wszystko jest w wątku we wcześniejszych postach.
Jak nie masz konta to i tak nie otworzysz teraz, bo starają się o licencję.
Spread na EurUsd średnio to 0,3 pipsa w dzień, w nocy 0,5 pipsa.
Gwarancji żadnych nie ma co do zabezpieczenia środków.
Wg mnie lepiej, żeby Armada zostały przy samym FX bez kombinowania z CFD.
Prowizja jest tak jak piszesz dla EurUsd a dla UsdJpy to około 120 PLN dla 10 lotów.
O 23 wieczorem i kilka minut później jest jakaś przerwa w działaniu banków i spread potrafi skoczyć do 10 pipsów. Także nie animują rynku w tym czasie. Poza tym egzekucja jest perfekt poniżej 0.4 sek.
Prowizja jest tak jak piszesz dla EurUsd a dla UsdJpy to około 120 PLN dla 10 lotów.
O 23 wieczorem i kilka minut później jest jakaś przerwa w działaniu banków i spread potrafi skoczyć do 10 pipsów. Także nie animują rynku w tym czasie. Poza tym egzekucja jest perfekt poniżej 0.4 sek.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
Szwajcar pisze:PipsKong
Dzięki, na demo udało mi się wejść kilka razy na 0.0 , ale pewnie dlatego że demo ;]
167 zł. to bardzo dobra prowizja, na XTb np. jest około 250 za otwarcie pozycji i 250 za zamknięcie :O
chyba ich .......
a od Armady PIT-a na koniec roku dostanę ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Armada może przygotować dla Ciebie zestawienie transakcji więc to nie PIT ale prawie masz problem z głowy
. Co do prowizji to wynosi ona 0,0020% (z rabatem Forex Clubu 0,0018%), tyle, że tak jak napisał Szwajcar, na razie nie są otwierane nowe rachunki i nie wiadomo kiedy ulegnie to zmianie.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mieszkając w ESP można założyć rachunek,dzisiaj klient założył,pewnie mają blokadę na PL
Pozdrawiam serdecznie
Manager Artur Nowak

Pozdrawiam serdecznie
Manager Artur Nowak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak najbardziej obcokrajowcy mogą otworzyć rachunek, ograniczenie dotyczy tylko klientów z Polski.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
oraz UKraposo pisze:ograniczenie dotyczy tylko klientów z Polski.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
tego nie mogę zrozumieć - dlaczego tylko PL i UK , a nie całej UE skoro starają się o licencję UE ?daromanchester pisze:oraz UKraposo pisze:ograniczenie dotyczy tylko klientów z Polski.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Witam, w jaki inny sposob moge zamknac moje pozycje w armadzie po za platformą? Telefonicznie da rade? Email? Pozdrawiam