DayTrading: Piątek 08.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 08.08.2014
Czytać ze zrozumieniem
Chciałem porady jak Zacząć TRACIC pieniądze na foreksie...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
W Rosji rosną akcje firm spożywczych
IAR - Biznes
8 Sie 2014, 11:25
08.08.2014 (IAR) - W Rosji rosną akcje firm produkujących żywność. Po wprowadzeniu przez Rosję sankcji na produkty spożywcze z Zachodu miejscowe firmy z branży spożywczej mają szansę zarobić duże pieniądze.
Przed południem na moskiewskiej giełdzie niemal o jedną trzecią wzrosły ceny akcji firmy „Russkoje Morie”, która zajmuje się dostawami ryb. Podobnie podrożały papiery wartościowe „Gruppy Razgulaj”, skupiającej młyny i cukrownie. O kilkanaście procent poszły w górę akcje znanych firm z branży mięsnej.
Rosyjskie media zwracają uwagę, że te firmy mogą stać się beneficjentem ograniczeń na import produktów spożywczych z Zachodu. Jednocześnie rosyjscy handlowcy zaczęli poszukiwania nowych rynków zakupu żywności. W tym kontekście wymienia się Brazylię, Argentynę, Turcję, Izrael, Uzbekistan, Azerbejdżan, Białoruś i Iran.
ojej a polskie media ze ROSJA bedzie glodowac
papka propagandowa w PL ne zna granic
a tam firmy rodzime beda kokosy zarabac
-- Dodano: pt 08-08-2014, 12:44 --
U J 102 dojada na sesji USa czy poczekaja na PEJSOW ja podbija
IAR - Biznes
8 Sie 2014, 11:25
08.08.2014 (IAR) - W Rosji rosną akcje firm produkujących żywność. Po wprowadzeniu przez Rosję sankcji na produkty spożywcze z Zachodu miejscowe firmy z branży spożywczej mają szansę zarobić duże pieniądze.
Przed południem na moskiewskiej giełdzie niemal o jedną trzecią wzrosły ceny akcji firmy „Russkoje Morie”, która zajmuje się dostawami ryb. Podobnie podrożały papiery wartościowe „Gruppy Razgulaj”, skupiającej młyny i cukrownie. O kilkanaście procent poszły w górę akcje znanych firm z branży mięsnej.
Rosyjskie media zwracają uwagę, że te firmy mogą stać się beneficjentem ograniczeń na import produktów spożywczych z Zachodu. Jednocześnie rosyjscy handlowcy zaczęli poszukiwania nowych rynków zakupu żywności. W tym kontekście wymienia się Brazylię, Argentynę, Turcję, Izrael, Uzbekistan, Azerbejdżan, Białoruś i Iran.
ojej a polskie media ze ROSJA bedzie glodowac

-- Dodano: pt 08-08-2014, 12:44 --
U J 102 dojada na sesji USa czy poczekaja na PEJSOW ja podbija
nie potrzebujesz umiesz to doskonalehighend pisze:Czytać ze zrozumieniem

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nic prostszegolukpiasek pisze:nie potrzebujesz umiesz to doskonalehighend pisze:Czytać ze zrozumieniem
Chciałem porady jak Zacząć TRACIC pieniądze na foreksie...podobno ostatnio popełniłeś stado błędów i popłynąłeś doniosły mi jaskółki - prawda to ?

Raczej zaliczyłem kolejny etap forexowej nauki.lukpiasek pisze:nie potrzebujesz umiesz to doskonalehighend pisze:Czytać ze zrozumieniem
Chciałem porady jak Zacząć TRACIC pieniądze na foreksie...podobno ostatnio popełniłeś stado błędów i popłynąłeś doniosły mi jaskółki - prawda to ?
Zamknalem za pozno Edwarda ze strata poza tym przez parę nerwowych ruchów na daxie poglebilem stratę... Ale to juz było i minęło. Praktycznie wychodze na zero. Szkoda zysków niewyplaconych ale trudno. Nie poddaje się

Zauważ ze zacząłem grac na surowcach. A te ida w moja stronę.
Drugie zyskowne konto równoważy to stratne.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ktoś kto tak bardzo nienawidzi polskiego rządu a pochwala autorytarne rządy rosyjskie jest nie jest czasem na usługach moskwy ? Panie admin może byc IP sprawdzić chociażojej a polskie media ze ROSJA bedzie glodowacpapka propagandowa w PL ne zna granic

-- Dodano: pt 08-08-2014, 12:55 --
nie wiem nie sledze Twoich posunieć , pamietaj tylko o podstawowych zasadachhighend pisze:Raczej zaliczyłem kolejny etap forexowej nauki.lukpiasek pisze:nie potrzebujesz umiesz to doskonalehighend pisze:Czytać ze zrozumieniem
Zamknalem za pozno Edwarda ze strata poza tym przez parę nerwowych ruchów na daxie poglebilem stratę... Ale to juz było i minęło. Praktycznie wychodze na zero. Szkoda zysków niewyplaconych ale trudno. Nie poddaje sięjuz jestem odstresowany.
Zauważ ze zacząłem grac na surowcach. A te ida w moja stronę.
Drugie zyskowne konto równoważy to stratne.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

DAX znowu słabszy od SP500, dojechał do połowy luki i już kolejny raz nie ma siły wyżej, a SP500 robi nowe szczyty.
Na M1 jakby klin rozszerzający się tworzy (może wybić dołem).
update: kurcze, zmyłkę zrobili z tym klinem
-- Dodano: pt 08-08-2014, 12:02 --

Nowy, jak ceny urosną, to oczywiste, że producenci będą zarabiać. Pytanie, co na to konsumenci?Nowy123 pisze: ojej a polskie media ze ROSJA bedzie glodowacpapka propagandowa w PL ne zna granic
![]()
+1lukpiasek pisze: ktoś kto tak bardzo nienawidzi polskiego rządu a pochwala autorytarne rządy rosyjskie jest nie jest czasem na usługach moskwy ? Panie admin może byc IP sprawdzić chociaż ;]

http://www.dailyfx.com/forex/technical/ ... 000Mum4AAC
-- Dodano: pt 08-08-2014, 13:14 --
-- Dodano: pt 08-08-2014, 13:14 --
to jest specyficzny narod nie bojaj o konsumentow dumny narod a PUTIN po JELCYNIE pijaku ma 90 % poparcia i ja ROSJE odbudowallaranja pisze:DAX znowu słabszy od SP500, dojechał do połowy luki i już kolejny raz nie ma siły wyżej, a SP500 robi nowe szczyty.
Nowy, jak ceny urosną, to oczywiste, że producenci będą zarabiać. Pytanie, co na to konsumenci?Nowy123 pisze: ojej a polskie media ze ROSJA bedzie glodowacpapka propagandowa w PL ne zna granic
![]()
+1lukpiasek pisze: ktoś kto tak bardzo nienawidzi polskiego rządu a pochwala autorytarne rządy rosyjskie jest nie jest czasem na usługach moskwy ? Panie admin może byc IP sprawdzić chociaż ;]
- kk.dreamer
- Pasjonat
na rzeźniku na m5 realizuje sie wlasnie orgr
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
szybe podbicie futow przez bansterwo pod wejscie USA na 0 %
cudnie
i USD JPY 102

i USD JPY 102