DayTrading: Czwartek 07.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 07.08.2014
Hello. Tak czy tak bez domknięcia luki się nie sfajda się już wiele. Chociaż teoretycznie spadek jeszcze możliwy praktycznie mało prawdopodobny. Wniosek z tego taki, że nie należy brać TP przed domknięciem.
-
- Pasjonat
Śmiem twierdzić, że "ich" nie zobaczymy przez rok no może dwaNowy123 pisze:roberttheus pisze:Do końca sierpnia na kiwi zobaczymy nowy historyczny szczyt radzie kupować zanim pociąg odjedzie
nie rob chlopie z tego forum BANIERA bo tutaj szczytow nowych dlugo nie zobaczysz w ukladzie gdy idzie konec dodruu w USA i mysl o podnoszeniu stop % chyba ze tamtejszy ban wczesniej podniesie lecz im odpowiada tak kursjako turystyczny region s

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
simon000111 pisze:Śmiem twierdzić, że "ich" nie zobaczymy przez rok no może dwaNowy123 pisze:roberttheus pisze:Do końca sierpnia na kiwi zobaczymy nowy historyczny szczyt radzie kupować zanim pociąg odjedzie
nie rob chlopie z tego forum BANIERA bo tutaj szczytow nowych dlugo nie zobaczysz w ukladzie gdy idzie konec dodruu w USA i mysl o podnoszeniu stop % chyba ze tamtejszy ban wczesniej podniesie lecz im odpowiada tak kursjako turystyczny region s
doladnie najwyzej jakis choryzontalny przedzial do gry 0,8830 - 0,8000
-- Dodano: czw 07-08-2014, 19:08 --
http://stooq.pl/n/?f=906859 UE ponownie wygrała z Chinami przed WTO
IAR - Biznes
a ja UE - NIemcy podniesli cla na panale sloneczne z CHIN bo byly tansze to jest ok

- roberttheus
- Maniak
Trend na kiwi pozostaje wzrostowych odbilismy od lt i wsparcia wiec sobie sprzedawaj ja poczekam na lepsza cenę po za tym nie obchodzi mnie zapowiedzi o zwijaniu qe rynek się rozczaruje jak pozostaną golabkami a wtedy ty zobaczysz to co zwykle czyli 0 na rachunku zajmij się lepiej wykresem a nie plotkami z otoczenia rynków
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:Trend na kiwi pozostaje wzrostowych odbilismy od lt i wsparcia wiec sobie sprzedawaj ja poczekam na lepsza cenę po za tym nie obchodzi mnie zapowiedzi o zwijaniu qe rynek się rozczaruje jak pozostaną golabkami a wtedy ty zobaczysz to co zwykle czyli 0 na rachunku zajmij się lepiej wykresem a nie plotkami z otoczenia rynków
ahaha i to to mowi piszacz jaies teksty w stylu naganaczy z BANIERA forum

EDek ma gdzie jeszcze spadać:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
Na tablecie nie wkleje nic ale 86 jest dobrym miejscem na ponowna sprzedaż kiwi może 86.5
windsurfing na falach trendu
DE30 to jakaś kpina :O bez kitu :O lubię czerwony kolor, ale bez przesady ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
KiWiW
-- Dodano: czw 07-08-2014, 19:49 --
taka ciekawostka cyliczna
-- Dodano: czw 07-08-2014, 19:49 --
taka ciekawostka cyliczna

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2014, 19:52 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Czy ktoś gra dłuższy czas na metalach i umie wytłumaczyć zależność między złotem i srebrem? Zaobserwowałem, przynajmniej w ostatnim czasie, że często się rozjeżdża.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.