W 100% Polecamy Pana Andrzeja,zrobił dla nas AutoCopier/Kopiarka która przekazuję nasze sygnały bezpośrednio do MT4,bardzo fajne udogodnienie dla naszych klientów,nie muszą ręcznie kopiować sygnałów.
Opcję kopiarki:
Możliwość ustawienia wielkości lot,TP oraz SL,a także max ilość otwartych pozycji na daną parę,ustawienia wprowadza klient i ma całkowity dostęp do kopiarki,instalacja odbywa się na jego komputerze.
Andrzej Pierz Forex-service
Re: Andrzej Pierz Forex-service
Andrzej ma kopiarkę w ofercie już od bodajże dwóch lat... Aczkolwiek faktem jest, że solidny z niego człek
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Tak,ale to nie jest ta kopiarka, ta jest podłączona pod naszą stronę,na niej publikujemy sygnały i następnie są przekazywane za pomocą kopiarki do MT4,tak czy inaczej polecamy Pana Andrzeja 

Witam
A jednak troszkę się zawiodłem.
Od 13 czerwca zero reakcji na maila.
Od 25 czerwca zero reakcji po wymianie danych szczegółowych skype hm...
Tak wiem, ja to naprawdę rozumiem, dlatego proszę oszczędzić sobie tłumaczeń w stylu.......
No nic, trudno się mówi.
Tak czy inaczej, chciałbym pozdrowić Pana Andrzeja i podziękować za dotychczasową pomoc.
Pzdr.
A jednak troszkę się zawiodłem.
Tak wiem, ja to naprawdę rozumiem, dlatego proszę oszczędzić sobie tłumaczeń w stylu.......
No nic, trudno się mówi.
Tak czy inaczej, chciałbym pozdrowić Pana Andrzeja i podziękować za dotychczasową pomoc.
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Witam 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Andrzej ma poważne problemy zdrowotne, także to jest powodem braku reakcji z jego strony.bbq pisze:A jednak troszkę się zawiodłem.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Hmmm tak myślałem....MaRCHeW pisze:Witam
Andrzej ma poważne problemy zdrowotne, także to jest powodem braku reakcji z jego strony.bbq pisze:A jednak troszkę się zawiodłem.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dlatego przepraszam, za to co wyżej napisałem oraz życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein