dziś nuda...Ciapul pisze:ale za dwa tygodnie dopierokoks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 hehe

dziś nuda...Ciapul pisze:ale za dwa tygodnie dopierokoks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 hehe
koks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 heheNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
pare razy o tym pisałem... po takiej ładnej korekcie z punktu widzenia ograniczenia wpływu podwyżek na kurs nie byłoby to złe rozwiazanieNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
Ciapul pisze:pare razy o tym pisałem... po takiej ładnej korekcie z punktu widzenia ograniczenia wpływu podwyżek na kurs nie byłoby to złe rozwiazanieNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
ale jest i druga strona medalu... wzrost kosztów odsetkowych
choć z trzeciej strony Carney mówił, że w związku z wysokim kursem funta angole zaczęli kredytować się zagranicą a tu z kolei osłabienie funta stanowi zagrożenie...
nie pozostaje nam nic innego jak czekac
dzis jedyna nadzieja jeszcze w usdcad o 16,pmi chyba ma spore znaczenie i jeszcze wiekszy rozstrzal prognoz do odczytowNowy123 pisze:koks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 heheNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
tutaj nic nie wywrozybo tutaj juz sa wahanie gora dol dol gora
w nocy wywróżyła na AUD USD pod dane
koks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 heheNowy123 pisze:[quote="koksote="Nowy123"]zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
ale bańke to załatwią kryteriami ostrożnościowymi - do tego nie potrzebują stóp podnosićNowy123 pisze:tak ale tam banka na nieruchomosciach kwitne pieknie
Heh.. .super, tylko żebym tam umarł z nudów. Ja robie wiele rzeczy, a forex to póki co zabawa. Owszem, były konkretne zyski, ale poszły się paść póki co bo zamiast wypłacić to zagrałem źle. Była depresja, ale już jest OK. Wolę jakieś miejsce gdzie jest więcej przestrzeni do życia niż wysepka... nie jestem robinson cruzoelaranja pisze:Piszą, że jest 512 kbps po satelicie do podziału na 48 mieszkańców. Na ForexFactory udziela się gość z Kiribati.MaciejWLKP pisze:highend- mam coś dla Ciebie: https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=-2 ... 9,,0,12.75
rozejrzyj się dookoła i co na wyspie, dookoła dużo wody. Jak mają tam internety to możesz trzaskać pipsy stamtąd, nikt raczej napadać na nich nie będzie hahaRównież na środku oceanu, ale internet ma. Tylko narzekał na zmienność, bo w trakcie sesji europejskiej/USA u niego jest noc, czy tam jakieś dziwne godziny, a jak wstaje, to nic się nie dzieje.
troszeczkę zjechali na dół.....Nowy123 pisze:spokoj na FUNCIAKU ja widac skupiene na EBC wieksze bedzie
-- Dodano: czw 07-08-2014, 13:02 --
moze zrobi taki my jak ostani z DIP i odwrot czyli jakis zjazd w okolicy 13300 i UP na edu