albo na złotokoks pisze:myślę, Highend że wojna nie grozi Polsce tak czy siak, ale to się jeszcze może zmienić, w razie inwazji na Ukrainę (bo pójdzie pierwsza), trzeba zacząć się pakować i wszystko przemieniać w dolary i franki szwajcarskie

albo na złotokoks pisze:myślę, Highend że wojna nie grozi Polsce tak czy siak, ale to się jeszcze może zmienić, w razie inwazji na Ukrainę (bo pójdzie pierwsza), trzeba zacząć się pakować i wszystko przemieniać w dolary i franki szwajcarskie
jak już ruskie najadą na ukraine to złoto będzie lekko drogiepedro pisze:albo na złotokoks pisze:myślę, Highend że wojna nie grozi Polsce tak czy siak, ale to się jeszcze może zmienić, w razie inwazji na Ukrainę (bo pójdzie pierwsza), trzeba zacząć się pakować i wszystko przemieniać w dolary i franki szwajcarskie![]()
highend pisze:Karnak wklejal RSI wigu20.
Ten spadl ponizej 2300... czyli nie zostalo wsparcie wybronione jednak?
Ktos lapie S na daxa czy sie boicie, ze jednak wroci na topy?
Ta i umocnią Swoją walutę jeszcze bardziej jak im mocna waluta przeszkadzaNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
moze wrozka cos wywrozy przed 13 heheNowy123 pisze:zaraz BANK ANGLI beda jaja ja stopy podnosa
ale za dwa tygodnie dopierokoks pisze:moze wrozka cos wywrozy przed 13 hehe
Piszą, że jest 512 kbps po satelicie do podziału na 48 mieszkańców. Na ForexFactory udziela się gość z Kiribati.MaciejWLKP pisze:highend- mam coś dla Ciebie: https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=-2 ... 9,,0,12.75
rozejrzyj się dookoła i co na wyspie, dookoła dużo wody. Jak mają tam internety to możesz trzaskać pipsy stamtąd, nikt raczej napadać na nich nie będzie haha