DayTrading: Wtorek 05.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 05.08.2014
Strasznie ospały dziś dzień. Do tego na aud/usd tp sporo za wysoko postawiłem zamiast ciągnąć dalej w dół a wszedłem w usd/cad, który już myślałem, że zacznie spadać a tu dane ehm ;p
mówisz jak analitykmelpomena pisze:Reakcja na dane też była marna (przynajmniej na złocie i edku), więc tak, jakby prognozy rynek już zdyskontował.

jak miał to zrobić skoro ich nie znał?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Zwracam na to uwagę od zeszłego tygodnia...melpomena pisze:Reakcja na dane też była marna (przynajmniej na złocie i edku), więc tak, jakby prognozy rynek już zdyskontował.
Co więcej - aktualne oczekiwania dla dolara są bardzo wyśrubowane
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
być może, jak się przyglądam CAD i JPY do $ to widzę dystrybucję,Ciapul pisze:Zwracam na to uwagę od zeszłego tygodnia...melpomena pisze:Reakcja na dane też była marna (przynajmniej na złocie i edku), więc tak, jakby prognozy rynek już zdyskontował.
Co więcej - aktualne oczekiwania dla dolara są bardzo wyśrubowane
jednak pamiętać należy że dystrybucja potrzebuje czasu!
Ostatnio zmieniony 05 sie 2014, 16:14 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
EDE co 133-- magiczne do testu okolice ??
wygląda na penetrację niewielu stop lossów pod 1,3370Nowy123 pisze:EDE co 133-- magiczne do testu okolice ??

Swing
Re: Odp: DayTrading: Wtorek 05.08.2014
A mi się wydaje że zna i to aż za dobrze:)as28 pisze:mówisz jak analitykmelpomena pisze:Reakcja na dane też była marna (przynajmniej na złocie i edku), więc tak, jakby prognozy rynek już zdyskontował.
jak miał to zrobić skoro ich nie znał?
- roberttheus
- Maniak
Kiwi jednak sell mam szczęście juz jestem do przodu na sce a wydawało się ze otworzylem w dołku jest jednak 5 fala co oznacza zmianę trendu teraz tylko ABC wzrostowe od 84 i znów sprzedajemy
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:Kiwi jednak sell mam szczęście juz jestem do przodu na sce a wydawało się ze otworzylem w dołku jest jednak 5 fala co oznacza zmianę trendu teraz tylko ABC wzrostowe od 84 i znów sprzedajemy
Środa, Sierpień 6
00:45 NZD Stopa Bezrobocia 5,8% 6,0%
00:45 NZD Wskaźnik Kosztów Pracy (raz na kwartał) 0,4% 0,3%
00:45 NZD Zmiana Zatrudnienia (raz na kwartał) 0,7% 0,9%

se okażę
- roberttheus
- Maniak