Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
ADR wsteczny
Witam szanowne grono
Poszukuję wskaźnika, który zaznacza w postaci linii na wykresie ADR, ale wstecz. Tzn. chodzi o taki, który pokaże gdzie były już linie ADR. Dostępne mi wskaźniki ADR pokazują liniami gdzie jest ADR lecz tylko w danym dniu sesyjnym. Przydałoby się coś takiego do robienia statystyk, bo ręczne zaznaczanie jest mega żmudne.
Za ewentualne odpowiedzi i pomoc już z góry dziękuję

Re: ADR wsteczny
djgensty pisze:Witam szanowne gronoPoszukuję wskaźnika, który zaznacza w postaci linii na wykresie ADR, ale wstecz. Tzn. chodzi o taki, który pokaże gdzie były już linie ADR. Dostępne mi wskaźniki ADR pokazują liniami gdzie jest ADR lecz tylko w danym dniu sesyjnym. Przydałoby się coś takiego do robienia statystyk, bo ręczne zaznaczanie jest mega żmudne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki za szybką odpowiedź i wskaźnik. Niestety nie o to dokładnie mi chodziło. Wydaje mi się, że pisany był na strefę czasową ameryki. ADR liczy od godziny 17 zamiast 24, a ja oczywiście nie wiem co dokładnie zmienić w kodzie źródłowym. Druga rzecz to wskaźnik pokazuje ADR jako linię, ale w postaci 'schodków', a nie prostej poziomej linii.
Byłbym wdzięczny za dalsze odpowiedzi

Tu jest inna koncepcja ADR: Ten liczy tak:djgensty pisze:Dzięki za szybką odpowiedź i wskaźnik. Niestety nie o to dokładnie mi chodziło. Wydaje mi się, że pisany był na strefę czasową ameryki. ADR liczy od godziny 17 zamiast 24, a ja oczywiście nie wiem co dokładnie zmienić w kodzie źródłowym. Druga rzecz to wskaźnik pokazuje ADR jako linię, ale w postaci 'schodków', a nie prostej poziomej linii.
(średnia z wczoraj + średnia z 5 dni + średnia z 10 dni + średnia z 20 dni)/4
Tu, ten poprzedni zmieniony na czas platformy: -- Dodano: ndz 03-08-2014, 15:22 --
Może to cię zainteresuje:djgensty pisze:Dzięki za szybką odpowiedź i wskaźnik. Niestety nie o to dokładnie mi chodziło. Wydaje mi się, że pisany był na strefę czasową ameryki. ADR liczy od godziny 17 zamiast 24, a ja oczywiście nie wiem co dokładnie zmienić w kodzie źródłowym. Druga rzecz to wskaźnik pokazuje ADR jako linię, ale w postaci 'schodków', a nie prostej poziomej linii.
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Witam.
Poszukuje wskaznika,ktory pokazuje pionowymi liniami np kiedy koncza sie i zaczynaja sesje.np azjatycka.Kiedys mialem,ale nie dziala na nowym mt4
Poszukuje wskaznika,ktory pokazuje pionowymi liniami np kiedy koncza sie i zaczynaja sesje.np azjatycka.Kiedys mialem,ale nie dziala na nowym mt4
To dodaj ten wskaźnik jako załącznik, tylko mq4, i ja ci go naprawię.Piter80 pisze:Witam.
No właśnie już go nie mam 

Piter80 pisze:No właśnie już go nie mam
Dziękuje serdecznie.Miłego dnia