mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Witaj,
Nie gram na indeksach od dłuższego czasu więc nie wiem czy to dużo czy mało w porównaniu do innych ale pełna tabela ze specyfikacją instrumentów dostępna jest tutaj:
http://www.mforex.pl/Media/Default/Spec ... wych-1.pdf
Nie gram na indeksach od dłuższego czasu więc nie wiem czy to dużo czy mało w porównaniu do innych ale pełna tabela ze specyfikacją instrumentów dostępna jest tutaj:
http://www.mforex.pl/Media/Default/Spec ... wych-1.pdf
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Również testuję demo tego brokera. Wrzuciłem sobie na wykres i zapisałem jako szablon kalkulator.Wierny sobie pisze:Raposo zostawiłem Swiss ( szwajcarski indeks ) na jedna dobe ( o,1 lota ) i swap naliczyło mi 43 zł to jest jakieś nieporozumienie ?Na szczeście to demówka... Masakra jakaś. Testuje nowego brokera ( własnie mForex ) bo chce sie przenieść ale zaniemówiłem
Wychodzi na to, iż SUI20 obciążany jest swapami. Long = + 0,40 PLN, short = - 5,29 PLN.
Może trafileś na swap weekendowy.
Mam pytanie do Raposo odnośnie konta typu mini. Na stronie mForex nie ma śladu na ten temat.
Jesteś pewien, że takie subkonta są nadal możliwe ? Jeśli tak to jakie mają ograniczenia ? Oprócz instrumentów, o czym juz wspomniałeś.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Jest to możliwe ale należy traktować to jako konto dodatkowe, do testów. Ograniczenia to właśnie ilość instrumentów i min. prowizja wynosząca 1 PLN, choć stawka % jest taka sama na obu kontach. Na kontach Mini również obowiązuje nasz 11% rabat prowizji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
To nie był weekendowyMarioDM pisze:Również testuję demo tego brokera. Wrzuciłem sobie na wykres i zapisałem jako szablon kalkulator.Wierny sobie pisze:Raposo zostawiłem Swiss ( szwajcarski indeks ) na jedna dobe ( o,1 lota ) i swap naliczyło mi 43 zł to jest jakieś nieporozumienie ?Na szczeście to demówka... Masakra jakaś. Testuje nowego brokera ( własnie mForex ) bo chce sie przenieść ale zaniemówiłem
Wychodzi na to, iż SUI20 obciążany jest swapami. Long = + 0,40 PLN, short = - 5,29 PLN.
Może trafileś na swap weekendowy.
Mam pytanie do Raposo odnośnie konta typu mini. Na stronie mForex nie ma śladu na ten temat.
Jesteś pewien, że takie subkonta są nadal możliwe ? Jeśli tak to jakie mają ograniczenia ? Oprócz instrumentów, o czym juz wspomniałeś.

Tabelka podaje swap na pozycję wielkości 1 lot. Ja Ci podałem jaki jest swap przy wielkości 0,1 lota (w/g kalkulatora wbudowanego w MT4 mForex).Wierny sobie pisze:
To nie był weekendowyZobacz sobie tabelke od Raposo którą wrzucił.
Trust no bit**es.
-
- Pasjonat
Dzisiaj było otwarcie rynków o północy a nie jak zawsze w niedziele o 23 przez co nie ma 1 świecy. Zawsze już tak będzie?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Witam, co się stało z niedzielnymi świeczkami? Z tego co widze otwarcie nastąpiło o 24 zamiast o 23 jak to bywało zazwyczaj.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Tutaj komunikat:
http://www.mforex.pl/nowosci/problemy-techniczne
http://www.mforex.pl/nowosci/problemy-techniczne
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
na kontach VIP,
1. czy zmienia sie spread na POL20 do mniej niż 4 punkty?
2. a może depozyt do mniej niż 2%?
3. inne benefity w tradingu na tym instrumencie?
4. komunikat "błąd serwera" na webowej wersji pojawia się b. często, coś z tym można zrobić?
1. czy zmienia sie spread na POL20 do mniej niż 4 punkty?
2. a może depozyt do mniej niż 2%?
3. inne benefity w tradingu na tym instrumencie?
4. komunikat "błąd serwera" na webowej wersji pojawia się b. często, coś z tym można zrobić?
Witaj,
Ad.1) Nie, spread jest ten sam.
Ad.2) Tu również bez zmian.
Ad.3) Hmm... Stricte na tym instrumencie nie ale otrzymujesz np. oprocentowany rachunek, opiekę maklera itd...
Ad.4) Najlepiej od razu zgłaszać to do supportu ze screenem.
Ad.1) Nie, spread jest ten sam.
Ad.2) Tu również bez zmian.
Ad.3) Hmm... Stricte na tym instrumencie nie ale otrzymujesz np. oprocentowany rachunek, opiekę maklera itd...
Ad.4) Najlepiej od razu zgłaszać to do supportu ze screenem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu