Super Hedge ::..
- magictrader
- Pasjonat
Znalazłem błąd na indykach.
Rożne rozjazdy pokazuje u brokera AM i FxPro
Aktualnie u FxPro mam 20 rozjazd na edek-kabel a u AM 37
Myślałem początkowo że to spowodowane jest kwotowaniem bo FxPro ma do 5 miejsca po przecinku, ale indyki to uwzględniają. I nie wiem o co chodzi.
Ma ktoś jakiś pomysł ?
Edit :
Ale lipa pozycja, weszłem zgodnie z sysem i juz -50 pipsów
Koniec końcem pozycja zamknięta z drobniutkim minusem, błędem było nie dobranie przy większym rozjeździe, ale i tka jestem bardzo zadowolony
Rożne rozjazdy pokazuje u brokera AM i FxPro
Aktualnie u FxPro mam 20 rozjazd na edek-kabel a u AM 37
Myślałem początkowo że to spowodowane jest kwotowaniem bo FxPro ma do 5 miejsca po przecinku, ale indyki to uwzględniają. I nie wiem o co chodzi.
Ma ktoś jakiś pomysł ?
Edit :
Ale lipa pozycja, weszłem zgodnie z sysem i juz -50 pipsów

Koniec końcem pozycja zamknięta z drobniutkim minusem, błędem było nie dobranie przy większym rozjeździe, ale i tka jestem bardzo zadowolony

Ostatnio zmieniony 28 lip 2008, 17:50 przez MrYogi, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
- magictrader
- Pasjonat
- magictrader
- Pasjonat
można wrzucić wskaźniki na inną platformę.
Znowu zrobiło się ciekawie, gdyż drowdown wynosił już ponad 150 piipsów. Jednak przy zajmowaniu pozycji wskaźnik threshold miał wartość zaledwie 12 pipsów mimo HedgeRange 30. Teraz będę testował te wskaźniki pod względem wartości threshold, aby za wcześnie nie wchodzić na rynek.
Znowu zrobiło się ciekawie, gdyż drowdown wynosił już ponad 150 piipsów. Jednak przy zajmowaniu pozycji wskaźnik threshold miał wartość zaledwie 12 pipsów mimo HedgeRange 30. Teraz będę testował te wskaźniki pod względem wartości threshold, aby za wcześnie nie wchodzić na rynek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Transakcje oparte na wskazniku ktory bada tylko roznice GBPusd-EURusd daly lacznie +126 pipsow na teraz, bo druga otwarta jeszcze.
Neutral Hedge sluzyl tylko jako dodatkowe potwierdzenie.
aha,
mialem dodac, ze w kazdej transakcji obydwie pozycje byly zyskowne, zarowno sell jak i buy ; )
Wydaje mi sie, ze jest to lepszy wskaznik niz sam Neutral Hedge.
Testujemy dalej.
Neutral Hedge sluzyl tylko jako dodatkowe potwierdzenie.
aha,
mialem dodac, ze w kazdej transakcji obydwie pozycje byly zyskowne, zarowno sell jak i buy ; )
Wydaje mi sie, ze jest to lepszy wskaznik niz sam Neutral Hedge.
Testujemy dalej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- magictrader
- Pasjonat