DayTrading: Czwartek 31.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 31.07.2014
??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja przed chwilą zapakowałem grube S na GBP/PLN i działaKollomir pisze:Powiedzcie mi, czy u waszych brokerów też blokują pary jak jest super gwałtowna zmiana? Bo mnie zdrażnili teraz, GBP/PLN szło w górę jak szalone a u mnie para zablokowana

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
sugerujesz że za wcześnie na elki? ja gram "chwilówki" po 30-80zł zysku na obecną chwileCiapul pisze:Belka mowił, że interwancje nie beda bronily konkretnego kursu tylko przeciwdzialaly gwaltownym ruchom...koks pisze:Ciapul, za wcześnie na interwencję. PLN osłabia się relatywnie powoli (nie tak jak 2013) i jest dalej w normalnym przedziale..
choc z drugiej strony fakt - to nie sa jakies tam gierki na PLN tylko rynki wschodzace dostaja po równo
-- Dodano: czw 31-07-2014, 16:48 --
oj chłopaki naprawde chcą chyba dostać po łapkach na ty DAX-ie
biedny to ja jestem od urodzenia...
dlaczego akurat gbp/pln? kablosz już tyle zleciał (wiem, może jeszcze spaść) .. a ten chyba na maksimach od ilusnastu miesiecy jestCiapul pisze:ja przed chwilą zapakowałem grube S na GBP/PLN i działaKollomir pisze:Powiedzcie mi, czy u waszych brokerów też blokują pary jak jest super gwałtowna zmiana? Bo mnie zdrażnili teraz, GBP/PLN szło w górę jak szalone a u mnie para zablokowana
a eurpln wybilo linie trendu..
Swing
przecież masz ewidentne windows dressing na koniec miesiąca... jak za chwile drobnica zacznie panikowac to zobaczyszmaniutek pisze:sugerujesz że za wcześnie na elki? ja gram "chwilówki" po 30-80zł zysku na obecną chwile

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
allure pisze:Wczoraj pisałem, że po Fed usd/pln przebije 3.12 - troche sie pomyliłem bo zrobili to dopiero dzisiaj a nie wczoraj.
Generalnie $$$ po prostu pnie się do góry i tyle. Nie ma co na siłe doszukiwać sie pretekstów do nagłego odwrotu.
Czy realizacja zysków? - może część graczy tak, ale jak duża częśc?
90% znajomych traderów nie tylko forexowych trzyma $$$ od samych 3zł i nawet nie myslą, żeby to teraz sprzedać.
Dość długo, bo przecież przez wiele miesięcy $$$ był w ciemnej dup*e... więc należy mu się troche oddechu ...
Taaak, tylko w tej chwili to nie dolec szedł w górę, tylko PLN dostało w dupę na wszystkich frontach.
Trzymam za to słowokoks pisze:realizacja na usdpln tuż tuż,jak bez korekty 3,15 łykną to ja więcej się nie odezwę na tym forum, słowoallure pisze:Wczoraj pisałem, że po Fed usd/pln przebije 3.12 - troche sie pomyliłem bo zrobili to dopiero dzisiaj a nie wczoraj.
Generalnie $$$ po prostu pnie się do góry i tyle. Nie ma co na siłe doszukiwać sie pretekstów do nagłego odwrotu.
Czy realizacja zysków? - może część graczy tak, ale jak duża częśc?
90% znajomych traderów nie tylko forexowych trzyma $$$ od samych 3zł i nawet nie myslą, żeby to teraz sprzedać.
Dość długo, bo przecież przez wiele miesięcy $$$ był w ciemnej dup*e... więc należy mu się troche oddechu ...

czyzby 9400 było denkiem daxa na dzisiaj? czy może 9380 ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No i tak się kończy umacnianie dolara, jeszcze tydzień dwa i Janet będzie się mogła pakować. To co Bernanke budował przez kilka ta ta rozwaliła w miesiąc. Za chwilę pojawią eis pierwsze bankructwa na giełdzie i będziemy mieli kryzys '2014 

dnem drogi kolego póki co jest dolna banda kanału który Ci dziś na szybko narysowałemhighend pisze:czyzby 9400 było denkiem daxa na dzisiaj? czy może 9380 ?