DayTrading: Czwartek 31.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 sie 2014, 00:00

Wzrost
10
48%
Bez zmian
3
14%
Spadek
8
38%

Liczba głosów: 21

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 31.07.2014

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Kollomir pisze:Powiedzcie mi, czy u waszych brokerów też blokują pary jak jest super gwałtowna zmiana? Bo mnie zdrażnili teraz, GBP/PLN szło w górę jak szalone a u mnie para zablokowana :(
ja przed chwilą zapakowałem grube S na GBP/PLN i działa :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

Ciapul pisze:
koks pisze:Ciapul, za wcześnie na interwencję. PLN osłabia się relatywnie powoli (nie tak jak 2013) i jest dalej w normalnym przedziale..
Belka mowił, że interwancje nie beda bronily konkretnego kursu tylko przeciwdzialaly gwaltownym ruchom...
choc z drugiej strony fakt - to nie sa jakies tam gierki na PLN tylko rynki wschodzace dostaja po równo :)

-- Dodano: czw 31-07-2014, 16:48 --

oj chłopaki naprawde chcą chyba dostać po łapkach na ty DAX-ie :)
sugerujesz że za wcześnie na elki? ja gram "chwilówki" po 30-80zł zysku na obecną chwile
biedny to ja jestem od urodzenia...

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

Ciapul pisze:
Kollomir pisze:Powiedzcie mi, czy u waszych brokerów też blokują pary jak jest super gwałtowna zmiana? Bo mnie zdrażnili teraz, GBP/PLN szło w górę jak szalone a u mnie para zablokowana :(
ja przed chwilą zapakowałem grube S na GBP/PLN i działa :)
dlaczego akurat gbp/pln? kablosz już tyle zleciał (wiem, może jeszcze spaść) .. a ten chyba na maksimach od ilusnastu miesiecy jest

a eurpln wybilo linie trendu..
Swing

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

maniutek pisze:sugerujesz że za wcześnie na elki? ja gram "chwilówki" po 30-80zł zysku na obecną chwile
przecież masz ewidentne windows dressing na koniec miesiąca... jak za chwile drobnica zacznie panikowac to zobaczysz :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Kollomir
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kollomir »

allure pisze:Wczoraj pisałem, że po Fed usd/pln przebije 3.12 - troche sie pomyliłem bo zrobili to dopiero dzisiaj a nie wczoraj.
Generalnie $$$ po prostu pnie się do góry i tyle. Nie ma co na siłe doszukiwać sie pretekstów do nagłego odwrotu.
Czy realizacja zysków? - może część graczy tak, ale jak duża częśc?
90% znajomych traderów nie tylko forexowych trzyma $$$ od samych 3zł i nawet nie myslą, żeby to teraz sprzedać.
Dość długo, bo przecież przez wiele miesięcy $$$ był w ciemnej dup*e... więc należy mu się troche oddechu ...

Taaak, tylko w tej chwili to nie dolec szedł w górę, tylko PLN dostało w dupę na wszystkich frontach.

Awatar użytkownika
allure
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: allure »

koks pisze:
allure pisze:Wczoraj pisałem, że po Fed usd/pln przebije 3.12 - troche sie pomyliłem bo zrobili to dopiero dzisiaj a nie wczoraj.
Generalnie $$$ po prostu pnie się do góry i tyle. Nie ma co na siłe doszukiwać sie pretekstów do nagłego odwrotu.
Czy realizacja zysków? - może część graczy tak, ale jak duża częśc?
90% znajomych traderów nie tylko forexowych trzyma $$$ od samych 3zł i nawet nie myslą, żeby to teraz sprzedać.
Dość długo, bo przecież przez wiele miesięcy $$$ był w ciemnej dup*e... więc należy mu się troche oddechu ...
realizacja na usdpln tuż tuż,jak bez korekty 3,15 łykną to ja więcej się nie odezwę na tym forum, słowo :D
Trzymam za to słowo :twisted:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

czyzby 9400 było denkiem daxa na dzisiaj? czy może 9380 ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
robin2003
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robin2003 »

No i tak się kończy umacnianie dolara, jeszcze tydzień dwa i Janet będzie się mogła pakować. To co Bernanke budował przez kilka ta ta rozwaliła w miesiąc. Za chwilę pojawią eis pierwsze bankructwa na giełdzie i będziemy mieli kryzys '2014 ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

highend pisze:czyzby 9400 było denkiem daxa na dzisiaj? czy może 9380 ?
dnem drogi kolego póki co jest dolna banda kanału który Ci dziś na szybko narysowałem :)

Zablokowany