DayTrading: Środa 30.07.2014
Re: DayTrading: Środa 30.07.2014
kurcze, ciekaw jestem dokąd dzisiaj dolecą jeny
rzeźnik wyrobił już swoje dzienne zasięgi ADR, ejkowi jeszcze trochę brakuje, ale myślę że na tej drugiej parze 137.80 to powinno być max na dzisiaj 

trzymam za słowo fachowca od kablaCiapul pisze:na H1 wszystko wskazuje na odwrót - czas na Llaranja pisze:Na funcie przebili gówną linię trendu, ale jeszcze mają szansę nad nią powrócić - właśnie jest odbicie na H1, od dolnej linii kanału spadkowego.
https://www.tradingview.com/x/8SVYZoHb
https://www.tradingview.com/x/xwB1nnKY

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
freakout pisze:kurcze, ciekaw jestem dokąd dzisiaj dolecą jenyrzeźnik wyrobił już swoje dzienne zasięgi ADR, ejkowi jeszcze trochę brakuje, ale myślę że na tej drugiej parze 137.80 to powinno być max na dzisiaj

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
Publikacja protokołu FOMC jest o 20:00, przemówienia w lipcu nie ma.
Re: Odp: DayTrading: Środa 30.07.2014
Siema, siema widze tyyyle pieknych ruchow a ja na wakacjach:p Postanowilem, ze nie rusze gieldy zeby dziewczyny nie stresowac:D Pozdrowienia z Wloch

takie analogie z kabla
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeśli nic wieczorem nie wyćwiczą to nikkei powinien ich trochę ściągnąć w dółNowy123 pisze:freakout pisze:kurcze, ciekaw jestem dokąd dzisiaj dolecą jenyrzeźnik wyrobił już swoje dzienne zasięgi ADR, ejkowi jeszcze trochę brakuje, ale myślę że na tej drugiej parze 137.80 to powinno być max na dzisiaj
A może kablowi się chce zmienić trend na spadkowy hmn?
Jak ta miesięczna świecą się zamknie na 1.68xxx to kabelek leci jak Edward...
Jak ta miesięczna świecą się zamknie na 1.68xxx to kabelek leci jak Edward...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami