DayTrading: Środa 30.07.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 30.07.2014
Wszyscy uwierzyli w sile dolara którego indeks dotarł do oporu wiec pora go sprzedawać i zabrać naiwniakom pieniądze wxhodze w l na kablu
windsurfing na falach trendu
-
- Pasjonat
ale kto ci teraz każe kupować dolara? teraz bez sensu faktycznie, trzeba było sprzedawać jak był po prawie 1.4, a nie teraz jak się zwalił 600 pips!robin2003 pisze:W chwili kiedy wszyscy łącznie z babą z warzywniaka i twoim psem krzyczą żeby kupować dolara, warto przeczytać dlaczego ktoś trzyma na dolarze pozycje krótką: http://tnij.org/k3e3mjp
Pod koniec tygodnia okaże się: hero czy zero
dlaczego uważasz że dziś szansa na odwrót??pr7emo pisze:zmniejszyłem pozycje, trendy są już daleko posunięte, oraz jak wyżej napisałem jest dziś duża szansa na odwróthighend pisze:potencjalnie zagrasz przeciwko trendowipr7emo pisze:dziś dużo ważnych danych, to dzień potencjalnie odwracający trend
-- Dodano: śr 30-07-2014, 12:11 --
edek el
uj S
nzdusd eL
do tego nie robią w ciągu dnia ruchu korekcyjnego by utworzyć potencjał reakcji, czyli mogą teraz jechać do szczytów
zobaczymy
obecna sytuacja polityczna + dane z USA I EU + AT nie mówią póki co o zmianie sentymentu na euro
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
roberttheus pisze:Wszyscy uwierzyli w sile dolara którego indeks dotarł do oporu wiec pora go sprzedawać i zabrać naiwniakom pieniądze wxhodze w l na kablu
a nie lepiej poczekac na dane lub FEd dip podebrac
- roberttheus
- Maniak
Czekam czekam dziś ważny dzień jestem przygotowany na oba warianty
windsurfing na falach trendu
Panowie polecam spojrzec szerzej na rynek a zwlaszcza na pary gdzie była gra pod stopy :
USDCAD, NZDUSD, aktualnie GBPUSD... każda ta para zaliczyła ładny zwrot w oparciu o oczekiwania dla CAD, NZD, GBP - teraz zaliczymy to samo dla USD
USDCAD, NZDUSD, aktualnie GBPUSD... każda ta para zaliczyła ładny zwrot w oparciu o oczekiwania dla CAD, NZD, GBP - teraz zaliczymy to samo dla USD

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
a jak widzicie edka na dzis? ma ktos l?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
76% u mnie ma L (od 1,3490 w dodatku)kk.dreamer pisze:a jak widzicie edka na dzis? ma ktos l?

Swing
- kk.dreamer
- Pasjonat
wzielam po 1.34 i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo po przerwie jeszcze dobrze wszystkiego nieprzeanalizowalam. Jak czegos niewidze to mowcie, uciekne poki pora jeszcze jestkoks pisze:76% u mnie ma L (od 1,3490 w dodatku)kk.dreamer pisze:a jak widzicie edka na dzis? ma ktos l?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
znowu proba podbicie futow USa przed wejsce pejsow o 14 norma ale to pod dane i fed a poznej zonu to samo PUMP DUMP PUMP DUMP