DayTrading: Poniedziałek 28.07.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.07.2014
Akurat daxa nie zajmowałem... Jedynie pod kreski po ich namalowaniu...
Pszenicę tak. Ale jeśli uważasz, ze bedzie dalej spadać to ja w to uwierzę jak przebijemy 500.
Jedynym argumentem jest trend spadkowy, który jednak zdaje sie ma sie ku końcowi.
Wiecej argumentów widzę za wzrostami pszenicy:
- sytuacja na giełdach
- aktualna cena na mińimach 4 letnich.
Pszenicę tak. Ale jeśli uważasz, ze bedzie dalej spadać to ja w to uwierzę jak przebijemy 500.
Jedynym argumentem jest trend spadkowy, który jednak zdaje sie ma sie ku końcowi.
- sytuacja na giełdach
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na pewno w prawoDavidFx pisze:dobra ludzie kto wie jak kabel i edek gora czy dol?
tak to wiem ale bardziej w prawo góra czy bardziej prawo dółrobin2003 pisze:na pewno w prawoDavidFx pisze:dobra ludzie kto wie jak kabel i edek gora czy dol?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dax wybija z trojkata dolem... W sumie juz wybił. Moze jeszcze wrócić 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

graj z trendem nie przeciwko lepiej na tym wyjdziesz ponieważ trend trwa dłużej niż każdy przypuszczahighend pisze:Akurat daxa nie zajmowałem... Jedynie pod kreski po ich namalowaniu...
- sytuacja na giełdach

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
AUD tez w ciekawym miejscu 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w ciekawym miejscu to byl na tej strefie popytu jak wybil do gory. Na tej parze to raczej szukalbym longow jak shortow.
Myśleć i działać jak Goldman !
Jeżeli że spadku ponad 900 przy cenie 530 chcesz jeszcze pszenice sprzedawać bo trend spadkowy to sprzedawaj ale raczej nie namawiaj innych . Poszukaj trendu na początku bądz w środku a teraz to już musztarda po obiedzie i lepiej szukać odwrócenia trenduDavidFx pisze:graj z trendem nie przeciwko lepiej na tym wyjdziesz ponieważ trend trwa dłużej niż każdy przypuszczahighend pisze:Akurat daxa nie zajmowałem... Jedynie pod kreski po ich namalowaniu...
- sytuacja na giełdach
Jak długo stosunek long do short w drobnicy będzie na poziomie 65/34 to banki grają na spadki, wycinając stopy, jednak pamiętać trzeba że nie są to jedyni gracze na rynku i np. 27.12.2013 r. wszystkie były na sell i tylko jeden bank nie został wycięty... miał SL na 1.42DavidFx pisze: tak to wiem ale bardziej w prawo góra czy bardziej prawo dół
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.