Spotkania traderskie

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
chihuahua
Gaduła
Gaduła

Re: Spotkania traderskie

Nieprzeczytany post autor: chihuahua »

Kimkolwiek pisze:Ja jestem za czekam na rozwoj sytuacji. Ktos tu mowil ze spotkanko ma byc na nowym swiecie pffff taaa nie bede placil 25 zl za malego hainekena. Lepiej wlasna flaszke skitrac pod stolem
Kupienie 1go piwa i 10ciu słomek wyjdzie jeszcze taniej. A zamiast wódki pod stołem każdy może mieć przykitrane po alpadze. Efekt będzie podobny, ale dłużej wszyscy posiedzą.

Ciekawe gdzie ty małe piwo za 25 pijesz? Z chęcią się dowiem. Bywam w miejscach o różnym standardzie, jak na jednego z 99% gołodupców z tego forum przystało, i tylko w jednym miejscu płaciłem 25 zł za duże piwo. W Panorama Bar w Mariocie.
Pewnie jeszcze gdzieś w hotelach mogą być podobne ceny... ale tu jest mowa o zwykłym pubie gdzieś na Nowym Świecie. Litości.

Są też miejsca, gdzie połówka wyborowej kosztuje 50 zł. "Do przeżycia".
Jak na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma,
to pod koniec listopada pada albo nie pada.

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: for-ex »

Wuza pisze:
Damfry pisze:
for-ex pisze:jako ze sa wakacje moze cos weekendowo zrobic jak juz mamy wolne :mrgreen:
takie spotkanie konferencja weekendowa

jak by sie zebralo kilka osob np okolo 10-20 to mozna zlatwic sponsoring takiego meetengu

Jak się czyta, że ktoś do spotkania potrzebuje sponsorów, to brzmi to jak zjazd gołodupców :)
Bez urazy-nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:
Pewnie chodziło o to, że for-ex ma dojścia u jakiegoś brokera który chętnie postawiłby obiad/ciasto, opłacił wynajem sali czy coś w ten deseń w ramach promocji usług..

Oczywiscie my sie potkamy a ktos za to zaplaci i nas podejmie i tak sa problemy aby sie zebrac .

-- Dodano: śr 23-07-2014, 8:08 --

Spiesze poinformowac ze piwo przy Nowym Swiecie to koszt 7 zl 0.5l wodka 5 zl 40 ml
tatar 9 . smalec jak ktos lubi 5 zl , long island i podobne po 20 zl lub okolo .

ceny orietacyjne - a j zazwyczaj stac studentow to chodza cale chmary

Panowie nie wchodzmy w strefe sprzeczki to nie ma sensu posprzeczajmy sie na temat tego co robimy .

Ja chetnie poznam innych traderow bo to zawsze sa nowe informacje techniki inne punkty widzenia to dla mnie istotne .
Bo sie przeklada na pieniadze . A np. na 3 osoby to juz mozna by kontrolowac rynek co nie jest bez znaczenia .

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

for-ex pisze: A np. na 3 osoby to juz mozna by kontrolowac rynek co nie jest bez znaczenia .
W 3 osoby kontrolować największy, nie scentralizowany rynek na świecie ? :shock: :shock:

Chyba, że masz na myśli rynek sprzedaży piwa bezalkoholowego w wybranym przez Was lokalu.. wtedy możecie to ogarnąć w trójkę ;

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

for-ex pisze:Spiesze poinformowac ze piwo przy Nowym Swiecie to koszt 7 zl 0.5l wodka 5 zl 40 ml
tatar 9 . smalec jak ktos lubi 5 zl , long island i podobne po 20 zl lub okolo.
Wszystkie informacje które potrzebuje trader do spotkania :wink:
Najważniejsza cena smalcu :564:

Awatar użytkownika
micjat
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: micjat »

Ja również się chętnie spotkam z innymi użytkownikami tego forum żeby powymieniać doświadczenia i poznać sposób jak inni patrza na rynek. Już co do poniektórych się odezwałem w tej sprawie, jednak jeśli są inni chętni to zapraszam na prv (miasto: Warszawa).

Pozdrawiam
Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

WROCŁAW - ktoś coś organizuje?

ew. od 1.08 - 8.08 będę przebywał w okolicach Syców, Oleśnica, Namysłów - jak coś to proszę o PW :)

Pozdrawiam :564:
No pain, no gain

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Wroclaw jestem za moge byc!
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Lexie9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lexie9 »

Ja również Wrocław. Nie całe 100km tam mam więc koci skok.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

DavidFx pisze:Wroclaw jestem za moge byc!
dokładnie jestem z Lubina dolnośląskie
jak ktoś jest z Lubina KGHM Polska Miedź piszcie :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

Spotykamy się w czwartek 31.07.2014 w Warszawie na Powiślu o 17:00 jak są chętni na piwo smalec to priv lub skype
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

ODPOWIEDZ