-- Dodano: czw 24-07-2014, 12:20 --

Mnie tam żadna grupa nie weżmie już mi rodzina powiedziała, że jestem niereformowalny
znów się dziwujesz dziecino..pkubiu pisze:no nie mow ze jeszcze dzis zaliczymy 1,3440 bo bekne ze smiechuto juz musiałbyc czysto bakserski zjazd po takich dobrych danych pMI i ktory praktycznie zamyka QE3 w Europie
Kobieto? o czym ty piszesz? 1.344 dziś możemy nie zobaczyć, być może w tym tyg już tez nie zobaczymy ale niedługo z hukiem powinniśmy zejść niżej. Póki co twoje prognozy są idealnym anty wskaźnikiem. Popatrz na wykres h4 , d1 tu nie ma żadnych wzrostów tylko spadki/ konsola i dalsze spadki i tak cały lipiec nie licząc odreagowania 7-9 lipca. Dzisiejsze odbicie to może jakaś tam korekta, do danych nie przykładałbym dużej uwagi bo to tylko wstępne. Nie licząc w miare dobrych danych z DE cała reszta eu leży. Reasumując jesteś naganiaczem takim jak co niektórzy tutaj byli i zamilkli bo widzieli 1.4 i wyżej za e/u (rekord to chyba ktoś celował w 1.43?). To dział day trading a nie prognozy i życzenia wróżki na rok 2020.pkubiu pisze:no nie mow ze jeszcze dzis zaliczymy 1,3440 bo bekne ze smiechuto juz musiałbyc czysto bakserski zjazd po takich dobrych danych pMI i ktory praktycznie zamyka QE3 w Europie