ja myślę, że nie ma sensu też, bo pociąg odjeżdża....Panoptic pisze:Co byś nie wyrysował na E/U to na 200WMA nie ma sensu. Tu czeka nas konsola i tu leży decyzja co ze stop loss. Dlatego proponuje stawiać elki ale nie na 1.3460 tylko 30 pip niżej
DayTrading: Czwartek 24.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 24.07.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wczoraj ok 15:15 na XTB pojawiły się bad tick na parach z GBP i AUD. Patrzę dzisiaj na platformę i oczom nie wierzę nic takiego nie ma, wymazali je z wykresów ale przy okazji ludziom pozamykali pozycje - tak się dyma z kasy
-
- Pasjonat
Edek wszystkimi dobrymi danymi dla euro bedzie reagowal LEKKIM wzrostem a slabymi danymi dla euro DUZYM spadkiem.
Taki trend... nie wiem po co na sile go zmieniacie.
Taki trend... nie wiem po co na sile go zmieniacie.
Żabojady PMI fatalne a tu zadnej reakcji ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

atlanticos pisze:ciekawe czy ktos zauwazyl ze wszystkie prognozy PMI sa na dzis takie same lub niższe niż ostatnie... az sie prosi o lepsze od oczekiwan odczyty
wlasnie z Francji miales gorsze te glowne nie uslugi teraz waznejsz z Nemiec
czy ktoś widzi co robi DAX? a pisałem od dwóch dni, żeby łapać szczyty....
jakis rusek - żołnież wkleił zdjęcie, że od strony rosyjskiej normalnie stoi artyleria, która ostrzeliwuje terytorium ukrainy.... szok.
jakis rusek - żołnież wkleił zdjęcie, że od strony rosyjskiej normalnie stoi artyleria, która ostrzeliwuje terytorium ukrainy.... szok.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
złotko blisko ostatnich minimum co dalej z tym fantem ?
Nie tak szybko, musimy polizać 13430 i na tym poziomie musimy zareagować odwrotnie do danych z USA przecież leszcze muszą oddać kasęhighend pisze:ja myślę, że nie ma sensu też, bo pociąg odjeżdża....Panoptic pisze:Co byś nie wyrysował na E/U to na 200WMA nie ma sensu. Tu czeka nas konsola i tu leży decyzja co ze stop loss. Dlatego proponuje stawiać elki ale nie na 1.3460 tylko 30 pip niżej
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
usługi sawazniejsze to oni wymyslili francuska milosć jak u nich usługi lepsze to w niemczech wiekse zadowolenie wiec PMI PRZEMYSŁOWE OSTRO W GÓRE ( bedzie wiadomo kto dozbraja separatystów) 

chciwość jest dobra
bez przesady... pozycje zamykają się automatycznie więc musisz to poprostu zgłosić - przerabiałem to kilkukrotnie i zawsze bez najmniejszego problemuKolavor pisze:Wczoraj ok 15:15 na XTB pojawiły się bad tick na parach z GBP i AUD. Patrzę dzisiaj na platformę i oczom nie wierzę nic takiego nie ma, wymazali je z wykresów ale przy okazji ludziom pozamykali pozycje - tak się dyma z kasy
BTW ten wczorajszy bad tick to byl pikuś w stosunku do tego co sie pojawilo w prima aprilis na pln

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...