Mądre ... może i nawet przemawiające do sporej rzeszy użytkowników... Jedynym z problemów które mnie teraz trapią to to że nie zrobiłem sobie urlopu w czerwcu i lipcucajto pisze:Myślę Hary, że twój problem leży w zbytnim przywiązaniu się do jakiegoś scenariusza. Coś tam nakreślisz, popatrzysz, pomyslisz i to grasz, grasz pomimo tego że rynek idzie w przeciwną stronę.harymilloki pisze: I jak tam moje misie koloroweMój depozyt pękł już wczoraj zostało mi na 0,1 lota w L na edku
I może na jakąś L na GOLDASA jeszcze starczy
Kiedyś się piekliłem o taką analizę E/D na której miałeś przesunięcie o bagatela 100P, a dla ciebie ona wciąż była aktualna...
Proponuję podejście które sam osobiście stosuję - trzeba być jak foreksowa dziwka, do nikogo (scenariusza) się nie przywiązywac na dłużej, iść tam gdzie jest setup, nie tam gdzie byśmy chcieli, bo X czasu temu zrobiliśmy jakąś analizę i teraz by pasowało zagrać tam, a że kontra do rynku, no cóż..![]()
Powodzenia w kolejnym podejściu Hary![]()
i wypieprz te fale na każdym TF, uczepiłeś się tego jak rzep psiego ogona, alternatywne rozwiązanie z alternatywą wewnątrz alternatywy z opcją alternatywną