DayTrading: Środa 23.07.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
I jak tam moje misie kolorowecajto pisze:To jeszcze E/D na którym zdecydowana większość jest za wzrostami - nie będę zdziwiony jeśli na fali kontynuacji ruchu zaliczymy F50 na 1.3374.
Jeśli tak będzie, to depozyty L-kowiczów zostaną storpedowane

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
G/U D1
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
aby tylko nie skonsolidował ja eurusd...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dane jak dane ale znacie taką piosenkę "co powie tata, co powie tata"?DavidFx pisze:dzis na kablu bedzie mega wyprzedaz szykowac sie na jazde w dolgrubasy maja juz czerwone palce od stukania zlecen sell od samego rana
no chyba ze sie myle hehe
city of london juz otrzymuje informacje jakie beda dane z UK

ale to nie są dane, tylko protokół z posiedzenie MPC a wystąpienie Carney'a jest w ramach Commonwealth Games Trade and Investment conferencehomar pisze:dane jak dane ale znacie taką piosenkę "co powie tata, co powie tata"?
w związku z tym bardziej skupiłbym się na protokole bo on ma większy wpływ na politykę monetarną niż wystąpienie...
każdy gołębi sygnał ze strony MPC pośle G/U na 1,69...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myślę Hary, że twój problem leży w zbytnim przywiązaniu się do jakiegoś scenariusza. Coś tam nakreślisz, popatrzysz, pomyslisz i to grasz, grasz pomimo tego że rynek idzie w przeciwną stronę.harymilloki pisze: I jak tam moje misie koloroweMój depozyt pękł już wczoraj zostało mi na 0,1 lota w L na edku
I może na jakąś L na GOLDASA jeszcze starczy
Kiedyś się piekliłem o taką analizę E/D na której miałeś przesunięcie o bagatela 100P, a dla ciebie ona wciąż była aktualna...
Proponuję podejście które sam osobiście stosuję - trzeba być jak foreksowa dziwka, do nikogo (scenariusza) się nie przywiązywac na dłużej, iść tam gdzie jest setup, nie tam gdzie byśmy chcieli, bo X czasu temu zrobiliśmy jakąś analizę i teraz by pasowało zagrać tam, a że kontra do rynku, no cóż..

Powodzenia w kolejnym podejściu Hary

i wypieprz te fale na każdym TF, uczepiłeś się tego jak rzep psiego ogona, alternatywne rozwiązanie z alternatywą wewnątrz alternatywy z opcją alternatywną

ciekawe dane z AUD byly
a tymczasem e/g nowe dołki kopie....