Czyli wg. Ciebie cena zejdzie teraz odrobine poniżej dwóch ostatnich świeczejk dziennych i dopiero wtedy zaatakuje 95.8? bo nie zbyt dokladnie to rozumiem...harymilloki pisze:
Dobra to po mojemuDla relaksu sobie rozkminiłem
DayTrading: Piątek 18.07.2014
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- harymilloki
- Maniak
Nie .. Cena już n nie powinna zejść niże do chwili osiągnięcia szczytu gdzie wyznaczyłem koniec fioletowego "b".dobryfxplayer pisze:Czyli wg. Ciebie cena zejdzie teraz odrobine poniżej dwóch ostatnich świeczejk dziennych i dopiero wtedy zaatakuje 95.8? bo nie zbyt dokladnie to rozumiem...harymilloki pisze:
Dobra to po mojemuDla relaksu sobie rozkminiłem
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- dobryfxplayer
- Maniak
Ok. To się zgadza z moją analizą. Słuchaj no ile tak Ci mniej więcej zajeło opanowanie wyznaczania tych fal?
- harymilloki
- Maniak
Opanowanie... to nie odpowiednie stwierdzenie.Ciągle się uczę nie uważam się za eksperta. Myślę że to wszytko zależy od umiejętności postrzegania wykresu. Prostota jest najefektywniejsza.
"cierpliwość popłaca..."
- dobryfxplayer
- Maniak
Ale widzę, że bazujesz głównie na falach Eliota razem z liniami wsparcia/oporu a takim dodatkiem są średnie i oscylatory?harymilloki pisze:Opanowanie... to nie odpowiednie stwierdzenie.Ciągle się uczę nie uważam się za eksperta. Myślę że to wszytko zależy od umiejętności postrzegania wykresu. Prostota jest najefektywniejsza.
spojrzenie z perspektywy trójkąta na Nikkei
adekwatna jest korelacja z usdjpy
adekwatna jest korelacja z usdjpy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem AudJpn czas na sprzedawanie.
(Ale najpierw przetestują poziom 96)
kangur na daily prawdopodobnie wybił up
właśnie... lepiej robić mniej trejdów a dobre i żyjąc normalnie. Z doświadczenia wiem (kilka razy czuwałem w nocy ale nie było to planowane i noce pojedyncze), że takie max nastawienie i granie w nocy powoduje często błędne decyzje w dzień bo głowa nie jest "czysta"... ale życzę powodzeniahighend pisze:warto tracić zdrowie dla kasy?pr7emo pisze: mam zamiar siedzieć 24h przed kompem, w czasie snu z alertem
-- Dodano: 20 lip 2014, 21:05 --
a ponieważ to takie oczywiste to obstawiam, że albo korekta będzie większa, nie wykluczone, że test maxów... albo jej dotyczhczasowy brak oznacza po prostu siłę miśków, którzy cały czas dokładają Ski wymieniając się z fachowcami AT którzy biorą Lki bo kotekta musi być. Podsumowując - żaden scenariusz nie zdziwi więc lepiej reagować a w ogóle ostatnio edek dziwny i może warto kabla czy daxa...Seryjny Morderca pisze:No tak. Wszyscy widza bezprecedensowe wydarzenia, niziemskie linie trendu itp. A to znaczy tylko jedno: edek lekka korekta up i zjazd na 1.33
- dobryfxplayer
- Maniak
Xwing dobrze gadaszxwing pisze:Moim zdaniem AudJpn czas na sprzedawanie.