tylko, że ten interwał co pokazałem wygląda jak wielki RGR z podwójną głową.... heh...wesoly pisze:highend pisze:czy ktoś zauważył co się dzieje z RSI na edku? takie bycze to rsi mamy
skoro nie sprawdziła się prognoza psychologiczna to w takim razie dolar się będzie osłabiał i edek up![]()
ja pod kątem dolara obserwuję parę USD/TRY i tam tez fajna akcja była z nocy na dzisiaj (2.142.12)....
Edzio wziął się do roboty od rana tylko żeby sil nie brakło na przełamania 1.354
DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to co tam dzisiaj czarujemy? 
pytanie do panoptic: co to za stwór w Twoim avatarze siedzi? działa na mnie jakos tak hipnotyzujaco
pytanie do panoptic: co to za stwór w Twoim avatarze siedzi? działa na mnie jakos tak hipnotyzujaco
Na E/U powtórka z wczoraj....do 14stej brandzlowanie elki w zakresie 1.3530-40 a później zjazd no chyba, że atak na 1.35 odłożą na przyszły tydzień
-- Dodano: 18 lip 2014, 10:50 --
a te twoje silikony to z forexu 
Takie tam z komuniA.S.A.T. pisze:to co tam dzisiaj czarujemy?
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Różnica jest taka, że wczoraj nie zostawili takiego cienia dolnego na d1 po nocy.Panoptic pisze:Na E/U powtórka z wczoraj....do 14stej brandzlowanie elki w zakresie 1.3530-40 a później zjazd no chyba, że atak na 1.35 odłożą na przyszły tydzień
Takie tam z komuniA.S.A.T. pisze:to co tam dzisiaj czarujemy?
pytanie do panoptic: co to za stwór w Twoim avatarze siedzi? działa na mnie jakos tak hipnotyzujacoa te twoje silikony to z forexu
aaa ciocia chrzestna?Panoptic pisze: Takie tam z komunia te twoje silikony to z forexu
chciałoby sie te silokony tak... ? zboczniec
Wesoły jak już na pewno zapoznałeś się z główną zasadą tego rynku głoszącą, ze prostytucja jest tu w cenie to nie ma się co upierać przy swoim i trzaba tylko wyznaczyć pewną granicę. Było wstrzymać się z tą elką na 1.341 albo odpisać małą stratę a do dziś depo miałbyś do przodu na swoim planie 
-- Dodano: 18 lip 2014, 11:01 --

-- Dodano: 18 lip 2014, 11:01 --
Właśnie je dotykam zmysłami wyobraźniA.S.A.T. pisze:aaa ciocia chrzestna?Panoptic pisze: Takie tam z komunia te twoje silikony to z forexu
chciałoby sie te silokony tak... ? zboczniec
gdybym miał tylko patrzeć na wykres to zagrałbym coś takiegoPanoptic pisze:Na E/U powtórka z wczoraj....do 14stej brandzlowanie elki w zakresie 1.3530-40 a później zjazd no chyba, że atak na 1.35 odłożą na przyszły tydzień
https://www.tradingview.com/x/PLbSv4fa
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Wykres pasuje ale za mocno czają się przy 1.35. Na 1.40 nie było takiego polowania. Na tych poziomach jest sporo stopów jakiś grubas może się na nie połaszczyć. Ciapul tak mi mówi ludzka pazernośćCiapul pisze:gdybym miał tylko patrzeć na wykres to zagrałbym coś takiegoPanoptic pisze:Na E/U powtórka z wczoraj....do 14stej brandzlowanie elki w zakresie 1.3530-40 a później zjazd no chyba, że atak na 1.35 odłożą na przyszły tydzień![]()
https://www.tradingview.com/x/PLbSv4fa
-
Seryjny Morderca
- Pasjonat

Ja osobiscie (chociaz nie gram edkiem) nie widze tam zadnych wzrostow ale jesli mialby sie odbijac to tu i teraz. Bo jesli beda zwlekac z wybiciem po takich swieczkach H4 i zrobia down to witamy 1.35 i mniej a jak przebijemy tam LT to juz nie chce nawet myslec co beda czuli wszyscy zapakowani w L...
Np. EA wyglada prospadkowo.
EC tez wyglada prospadkowo...
Np. EA wyglada prospadkowo.
EC tez wyglada prospadkowo...