popieram,od czasu do czasu dobra rozrywkaMahe pisze:poziom forum "jebnął o 1000 pipek w dół" zmienność żadna to chociaż można się pośmiać:)
DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
dobra ile mozna juz konsole trzymac na kablu

SL na 7125 i obserwuję co zrobią z dolną bandą trójkąta...
TP 7095
buy limit 7089 TP 7099
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
spokojnie to tylko 0.10 lotaharymilloki pisze:@higheng uważałbym z tym złotem na L:)
-- Dodano: 14 lip 2014, 11:10 --
o tym samym pisałem rano, dziś zrobiłem szybki skalp na esce i zamknąłem już.... teraz bez daxa.r4dkoo pisze:moja analiza wygląda identycznie, tyle ze maxa obstawiam na poziom pod 10200harymilloki pisze:DAXmoże być ewentualny spadek 4 fali do 9500
edit "surowce" :
- cotton odbijamy up
- wheat możliwy zjazd na 515-500 jeszcze i moim zdaniem up
- corn - analogicznie do 350-360...
potrzymam sobie te surowce
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a gdzie jest ten co daniesla przegrał? jeszcze nie wytrzezwiał?
miał statement wrzucic...
...Seryjny Morderca... on pewnie w końcu ten motor kupił i za resztę co mu z tej dobrej dniówki zostało bawi się gdzieć na wybrzeżu. Zresztą kosił cały tydzień to może i Monaco bawi.... nasz ziomalA.S.A.T. pisze:a gdzie jest ten co daniesla przegrał? jeszcze nie wytrzezwiał?
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Nie mogą się odbić od tej TL, więc w końcu niech ida dołem 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tylko ze Ci umknęło że to na demo ten zakład jechałTony S. pisze:...Seryjny Morderca... on pewnie w końcu ten motor kupił i za resztę co mu z tej dobrej dniówki zostało bawi się gdzieć na wybrzeżu. Zresztą kosił cały tydzień to może i Monaco bawi.... nasz ziomal
więc może i jakąś wirtualną wódę na wirtualnej plaży łoi
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
w minecraft ;-)Ciapul pisze:tylko ze Ci umknęło że to na demo ten zakład jechałTony S. pisze:...Seryjny Morderca... on pewnie w końcu ten motor kupił i za resztę co mu z tej dobrej dniówki zostało bawi się gdzieć na wybrzeżu. Zresztą kosił cały tydzień to może i Monaco bawi.... nasz ziomal
więc może i jakąś wirtualną wódę na wirtualnej plaży łoi
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Fajnie dziś od rana Gold
... Się na ema100 h4 zatrzymali... L i śl poniżej dzisiejszego dołka... Bless
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.