dręczycie chłopaka, prowokujecie los, zaraz strzeli kabel na 1,61 i będzieatlanticos pisze:super... to teraz pokaż ten ruch na 1000 pipsów w 2 minuty na kablu... napewno szybko znajdziesz na wykresie historycznie bo ciężko coś takiego przegapicKollomir pisze:Litości... Grałem 2 lata na demkach, od 3 miesięcy RL. radzę sobie. 4 miejsce po przecinku dla większości walut. coś nie ten tego?
DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
chlopakowi chodzlo o 100pipsow zero jedno dal za duzo
a wy sie pastwicie nad nm
Mam przeglądać wykres minutowy o 2 lata do tyłu?
powariowali czy co
tym bardziej że na dziennym takich ruchów było sporo, więc wybór spory gdzie tego szukać. A jak automatycznie to znaleźć to nie wiem.
- atlanticos
- Maniak

on jeszcze do tego szuka takiego ruchu na minutowym bo na dziennym nie widac... jeblem 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
no nie widac bo pewnie na wykresie liniowym pracujeatlanticos pisze:on jeszcze do tego szuka takiego ruchu na minutowym bo na dziennym nie widac... jeblem
Zbieram pipsy na moje S6.
E nie sorry przyznaje się do błędu. albo nie ta waluta albo się jebłem o zero.
target z gartleja na h4 to okolice 10030-10050 - oczywiście to min. bo wyjśc może znacznie wyżej ale tam mozna postawic zabezpieczenie pozycji w razie wr4dkoo pisze:moja analiza wygląda identycznie, tyle ze maxa obstawiam na poziom pod 10200harymilloki pisze:DAXmoże być ewentualny spadek 4 fali do 9500
... wyluzuj Zuza warkocze ...
-
Mahe
poziom forum "jebnął o 1000 pipek w dół" zmienność żadna to chociaż można się pośmiać:)
nie rozpędzaj się tak... gdyby nie fundamenty to G/U nie wyszedłby nad 1,70 w czerwcu... jedno zdanie Carneya dało impuls do ruchu o dwie figury - obecnie też w fundamentach lezy klucz do dalszych ruchów - jutrzejsze wskaźniki cen będą pierwszym z nich - tutaj należy się spodziewać niższych odczytów wynikających z umocnienia funta... natomiast następne odczyty z gospodarki mogą być już słabsze bo zadziała efekt bazy oraz będą już odczuwalne wpływy drogiej wyceny funta... dodatkowo dyskontowanie podwyżki stóp nie będzie też trwało w nieskończoność...harymilloki pisze:Fundamenty działają tylko gdy gracze techniczni są na URLOPIE
-- Dodano: pn 14-07-2014, 11:51 --
nie bawmy sie w polskich dziennikarzy i nie szukajmy sensacji na sile - wiadomo że takiego ruchu nie było i albo się koleś po prostu pomylił albo miał bad ticka którego teraz na daremno szuka... bo nie wie ze takie kwiatki szybko znikają....Kollomir pisze:E nie sorry przyznaje się do błędu. albo nie ta waluta albo się jebłem o zero.
-- Dodano: pn 14-07-2014, 11:53 --
tylko że nawet gdyby sie taki ruch na M1 pojawił to pewnie byłby luką...r4dkoo pisze:no nie widac bo pewnie na wykresie liniowym pracuje
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
termometr123
- Gaduła

pomyliło ci się,ta ostatnia liczba w kwotowaniu ceny to nie pips a tick. tak więc chodziło ci o 100pipsów bądź jeżeli już się trzymać tego tysiąca to tysiąc punktów. To są podstawy więc skoro grasz na demo a tym bardziej na real to musisz to wiedzieć! powodzeniaKollomir pisze:E nie sorry przyznaje się do błędu. albo nie ta waluta albo się jebłem o zero.