Właściwie, to po przeczytaniu twoich postów z tego wątku i mając w pamieci posty z innych tematów, to nie ma sensu wdawać się z tobą w jakąkolwiek merytoryczną polemikę, ty masz swoją jedyną i słuszną drogę i są nią poziomy SR, a wszyscy grający cokolwiek innego są naiwnymi głupcami którym sie wydaje że coś wiedzą o FX... a przecież prawda jest jedna i niepodważalna i biada tym, co w nią wątpią

Kiedyś Józkowi Oleksemu, dziennikarka zadała pytanie którego końcówka brzmiała"...ale Panie Premierze, TAK, czy NIE?", na co Józek odparł = "Pani Redaktor, NIE TAK należałoby zadać to pytanie..."

I ty jesteś takim forumowym józkiem - nie ważne co ktoś napisze, ważne co ty bedziesz chciał z tej wypowiedzi wyciągnąc przeciw niemu
To jest juz kuriozum, nigdzie nie napisałem,ze wiem gdzie cena zawróci, ty to napisałeś i bezczelnie mnie o to pytasz, jakbym był autorem tego stwierdzenialuxtorpeda pisze: Nie ma czegoś takiego jak trend. Cena jeździ od szczytu popytu, do szczytu podaży (podstawowe prawo rynkowe), stąd można bardzo dokładnie przewidzieć punkty zwrotne.[/quote]luxtorpeda pisze:Napisz mi proszę, gdzie cena w najbliższym czasie zawróci, skoro jesteś specjalistą od "trendu"cajto pisze:Nie mieszaj ludziom w głowach - droga od szczytu popytu do szczytu podaży to jest własnie trend

Czysty polityk, wybacz ale ponizej pewnego poziomu nie schodzę.
@ZomG - z mojej strony koniec OT, sorry za śmietnik.