Konto PAMM

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Konto PAMM

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

Witajcie, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad przejściem z konta "normalnego" na PAMM. Skoro zarabiam to czemu nie skorzystać i nie wyciągnąć więcej? Tylko pozostaje pytanie, teraz człowiek spokojnie zarabia, rozlicza się i wszystko jest cacy ale jak rozliczać się z prowizji PAMM? Generalnie nie wierzę w gadki, że jest to u nas nielegalne, licencje itp. bo wg. mnie to bzdura. Nie zarządza się niczyim kapitałem, bo żeby nim zarządzać trzeba fizycznie ten kapitał posiadać lub też wirtualnie jeżeli ktoś Ci go przekaże na Twoje konto. Ktoś przez system bierze Twoje ruchy i tyle, to tak jakby sprzedawać typy bukmacherskie (sprzedajesz niejako własność intelektualną, poświęcony czas, informację). Tutaj jest jeszcze lepiej bo nic nie sprzedajesz. Tylko jak to ująć przy rozliczaniu, orientuje się ktoś?

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Re: Konto PAMM

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Możesz zadzwonić na anonimową infolinię urzędu skarbowego.
Taki numer kiedyś widziałem w urzędzie na plakacie ale możesz zapytać w okienku albo poszukać w necie.
Pamiętaj że w dzisiejszym świecie jesteś anonimowy tylko pozornie. :wink:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Głupol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Głupol »

Witam

Mój nick i awatar to świadectwo mojej wiedzy i doswiadczenia na oceanie forex , dlatego mam nadzieje wybaczycie mi pytanie a własciwie prosbe , aby jesli ktos moze i chcialby poswiecic odrobine czasu wyjasnił mi prostym jezykiem co to są konta pam i praktycznie jak to działa , czy dajemy komus gotówke i on sobie gra czy kopiujemy jego zagrania , prosze o wyjasnienie.....

dzieki

EWUNIA
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: EWUNIA »

Awatar użytkownika
Głupol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Głupol »