Słabe dane z CHRL, do tego konfilkty ciążą.roberttheus pisze:wczoraj 300pln na plus dziś 800 na minus co za zycie kurna.. indeksy zanurkowały kiedy zaczna 5 fale?
DayTrading: Czwartek 10.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 10.07.2014
Time is Money.
nie mów hoppedro pisze:nie narzekam skarbie...lukpiasek pisze:1337 na złocie możliwa czapa bo jeśli nie bedzie to fju fju pedro się obłowiwybrałeś już flaszke dla Wuzy?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

rzeźnik S, od 174.25 .... gold L od 1315 ...Wuza pisze:
No nic... pora chyba żebym ja jakąś świeczkę podkręcił, na czym to tam masz pozycje ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Takiej mocy chyba nie mam żeby Ci przekręcić 80 pipsów na rzeźniku ;]pedro pisze:rzeźnik S, od 174.25 .... gold L od 1315 ...Wuza pisze:
No nic... pora chyba żebym ja jakąś świeczkę podkręcił, na czym to tam masz pozycje ?
ktoś obserwuje UJKA? rentowność dla pozycji długiej coraz lepsza, ale to jeszcze może nie być idealny moment
Swing
raz Wy, raz MyWuza pisze:Takiej mocy chyba nie mam żeby Ci przekręcić 80 pipsów na rzeźniku ;]pedro pisze:rzeźnik S, od 174.25 .... gold L od 1315 ...Wuza pisze:

Jutro też jest dzień.
czołem - co tak zdołowało na indeksach ? własnie odpaliłem a tu taka dziura
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Jak to co sie dzieje na indeksach zaczal sie krach wasza upragniona od 2 lat zwalka totalna

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
jak obstawiacie daxa? do ilu spadnie ?
biedny to ja jestem od urodzenia...
- roberttheus
- Maniak