Czyli wszystko aktualne i misie na zimę mają piwniczkę pełną miodu? Co myslisz o jutrzejszym protokole, będzie miał on wpływ na kurs czy jak po psie woda?atlanticos pisze:wrzucane w piątekPanoptic pisze:Witam wszystkich szczęściarzy i niepoprawnych optymistów. Czy ktoś pokusi się o analizę techniczną Euro/Usd? Czy lepiej rzucić monetą a dalej to już jak Bóg zechce
https://www.tradingview.com/x/QUoACqAM/
DayTrading: Wtorek 08.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 08.07.2014
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
KIWI juz przy BAZIE 

hhhllllh pisze:rzuć mięsem
cały czas rzucam, wszystkie walory , o których mam pojęcie stanęły w miejscu i nie pozwalają nawet otworzyć transakcji tak, aby to było rentowne
proszę zerknąć na EUR/PLN i USD/PLN....
eur/usd , usd/jpy
można w nieskończoność
idzie głód, bryndza, nędza.
Swing
- atlanticos
- Maniak
Ruch jakis będzie ale szczerze nie mam pomysłu... Jesli do tego czasu zgodnie z tym co wrzucalem na wykresie bedziemy w okolicach 3650 to zaryzykuje zapewne eskę... ale jesli wczesniej wyjdziemy dolem to postoje z bokuPanoptic pisze:
Co myslisz o jutrzejszym protokole, będzie miał on wpływ na kurs czy jak po psie woda?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ciekawym ruchem jest niekiedy otwarcie dwoch przeciwstawnych na USDJPY i zamykanie wraz z falowaniem ceny, tak jak to było ostatnio.atlanticos pisze:Ruch jakis będzie ale szczerze nie mam pomysłu... Jesli do tego czasu zgodnie z tym co wrzucalem na wykresie bedziemy w okolicach 3650 to zaryzykuje zapewne eskę... ale jesli wczesniej wyjdziemy dolem to postoje z bokuPanoptic pisze:
Co myslisz o jutrzejszym protokole, będzie miał on wpływ na kurs czy jak po psie woda?
Swing
- Matthew414
- Pasjonat
Czemu kiwi S. Może przebije szczyty ?
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

-
- Pasjonat
Mi się wydaje, że to początek nowego ruchu w dół. Pewnie będzie jeszcze jeden atak na maxy bo to byłoby za proste ale w szerszym horyzoncie 0.8830 max i potem IMO jazda na 0.87.Matthew414 pisze:Czemu kiwi S. Może przebije szczyty ?
Atak będzie napewno, trzeba wyciąć detal. Patrząc na oande to wszyscy już grubo w sSeryjny Morderca pisze:Mi się wydaje, że to początek nowego ruchu w dół. Pewnie będzie jeszcze jeden atak na maxy bo to byłoby za proste ale w szerszym horyzoncie 0.8830 max i potem IMO jazda na 0.87.Matthew414 pisze:Czemu kiwi S. Może przebije szczyty ?

Koksu ostatnio to się nie sprawdza. Ostatnie dane o bezrobociu ruch w dół teraz wąska konsola która może szykować się pod któryś z kierunków. Poziom 1.3610-30 wydaje się cholernie mocny a zjazd do 1.35 to jakaś kręta drogakoks pisze:ciekawym ruchem jest niekiedy otwarcie dwoch przeciwstawnych na USDJPY i zamykanie wraz z falowaniem ceny, tak jak to było ostatnio.atlanticos pisze:Ruch jakis będzie ale szczerze nie mam pomysłu... Jesli do tego czasu zgodnie z tym co wrzucalem na wykresie bedziemy w okolicach 3650 to zaryzykuje zapewne eskę... ale jesli wczesniej wyjdziemy dolem to postoje z bokuPanoptic pisze:
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
GJ 50 fbo i target
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.