DayTrading: Wtorek 08.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 lip 2014, 00:00

Wzrost
7
33%
Bez zmian
2
10%
Spadek
12
57%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 08.07.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

maniutek pisze:pięknie daxiu nazbierał troszke pipsów :) teraz jest na lekkim oporze ale myślę że go przebije i tak jak mówicie 9850 na dziś to cel do osiągnięcia
a potem zwała na 9500-9600. Nie dziś. Ja znowu bez pozycji bo mi dax wybił SLa na zysku. Więc luz.
Bardziej mnie znowu edzio zaczyna wkurzać....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:ale luzk to co mieli dac wczoraj a dali mniej z wlasnej chciwości dadza dzis

PS MORDERCA a ty jak przystalo na MORDERCE DEPO otwierasz L nad 8770 :mrgreen: :mrgreen:

nowy załóż bloga jak jak i pokazuj te twoje wejscia , analizy i tak dalej ludzie chętnie czytają i dyskutują jeśli mają taki sam poglad :) zostań POlskim zerohedge :mrgreen: :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

r4dkoo pisze:
pedro pisze:dobri,

dax ascetycznie, d1 https://www.tradingview.com/x/N1bDuSIo
dokładnie taką samą analizę zrobiłem i przekwalifikowałem pozycję na S. target na dziś 9850.
dax h4, ema150 = D_S1 i ema200 = D_S2 ;)

https://www.tradingview.com/x/QtXVQ87f

mnie na daxie nie ma ; ) ... :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
r4dkoo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: r4dkoo »

highend pisze:
maniutek pisze:pięknie daxiu nazbierał troszke pipsów :) teraz jest na lekkim oporze ale myślę że go przebije i tak jak mówicie 9850 na dziś to cel do osiągnięcia
a potem zwała na 9500-9600. Nie dziś. Ja znowu bez pozycji bo mi dax wybił SLa na zysku. Więc luz.
Bardziej mnie znowu edzio zaczyna wkurzać....
mi udało się zamknąć z zyskiem ok 10 pipsów na L i zasadziłem S od 9913, pozycja zabezpieczona na 0 pln.
co do edka to opór może być przy ok 1.3586. Potem wychodzi UP.
Zbieram pipsy na moje S6.

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

highend pisze:
r4dkoo pisze:Witam we wtorek niestrudzonych traderów! Wczoraj z użytkownikiem highend dyskutowaliśmy na temat dax-a. Ktoś może się dołączy i wypowie na temat spekulacji na dax-ie? Ja podtrzymuje swoje zdanie o wzroście i trwałym wyjściu ponad pozion 10k.
wrzuciłem nocą małą (testową) eSkę od 9920 i jest na niewielkim plusie.... zastanawiam się ...
jednak będę obstawał przy swoim (że idzie zwała - oczywiście taka na zasadzie szpili, czyli zejście i szybkie odejście w górę)

edit: dax leci na dół ;) ale patrzę co dalej i najwyżej dołożę drugą eSkę. Zaprawdę sesja USA Ci powie co dalej ;)
wczoraj było lekkie bujanko, ale imho musi nabrać rozpędu....
ja zacząłem trading DAXem wczoraj ale z założeniem DT tylko i wyłączeni. Dla przykładu wczoraj po spadku byłem na Lce i przed 22 zamknąłem... skalp. Po takim spadku musiało się odbić po trudno sobie wyobrazić spadek dużo większy niż 1% dziennie. Dlatego małe pipisy ale pewne. Bo czy za kilka dni będzie znów 10k+ czy 100p niżej to wróżenie choć przychylam się do korekty spadkowej i jakiegoś marazmu wakacyjnego typu konsola. Teraz po spadku porannym znów L....

bystry
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bystry »

dobry ktoś wie o co comon z facebook-iem z 700 dolców spadli do 60

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

fajnie fajnie psalem by brac S nad 10 000 :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
r4dkoo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: r4dkoo »

homar pisze:
highend pisze:
r4dkoo pisze:Witam we wtorek niestrudzonych traderów! Wczoraj z użytkownikiem highend dyskutowaliśmy na temat dax-a. Ktoś może się dołączy i wypowie na temat spekulacji na dax-ie? Ja podtrzymuje swoje zdanie o wzroście i trwałym wyjściu ponad pozion 10k.
wrzuciłem nocą małą (testową) eSkę od 9920 i jest na niewielkim plusie.... zastanawiam się ...
jednak będę obstawał przy swoim (że idzie zwała - oczywiście taka na zasadzie szpili, czyli zejście i szybkie odejście w górę)

edit: dax leci na dół ;) ale patrzę co dalej i najwyżej dołożę drugą eSkę. Zaprawdę sesja USA Ci powie co dalej ;)
wczoraj było lekkie bujanko, ale imho musi nabrać rozpędu....
ja zacząłem trading DAXem wczoraj ale z założeniem DT tylko i wyłączeni. Dla przykładu wczoraj po spadku byłem na Lce i przed 22 zamknąłem... skalp. Po takim spadku musiało się odbić po trudno sobie wyobrazić spadek dużo większy niż 1% dziennie. Dlatego małe pipisy ale pewne. Bo czy za kilka dni będzie znów 10k+ czy 100p niżej to wróżenie choć przychylam się do korekty spadkowej i jakiegoś marazmu wakacyjnego typu konsola. Teraz po spadku porannym znów L....
po spadku masz L ale z jakim targetem? też gram DT na dax, to dobry instrument. teraz wzrost będzie raczej żeby zniwelować spadek odrobinę. po południu powinno ruszyć w dół, przynajmniej mam nadzieję :)
Zbieram pipsy na moje S6.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dołożyłem S na KiWi 8803

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat